Playboymodel Monica is de garantie op een gloeiendhete zomer (foto's) Babes
Playboymodel Monica is de garantie op een gloeiendhete zomer (foto's)
Babes

Playboymodel Monica is de garantie op een gloeiendhete zomer (foto's)

De 30-jarige blonde Playmate Monica Sims begon op haar 15e als model en stak een jaar later haar eerste zuurverdiende centjes al in een Mercedes Cabrio. Zeker geen overbodige luxe in een Amerikaanse staat waar de zon je doet smelten als een ijsblokje in een microgolfoven.

Ze boerde en boert nog steeds heel goed met haar modellenwerk en heeft zelfs meerdere keren in Playboy mogen schitteren. Met weinig kledij aan en rond haar indrukwekkende lichaam trouwens. Al die shoots hebben haar ongetwijfeld geen windeieren gelegd.

Wie een kijkje neemt op de Instagram van Monica (197k volgers), merkt al snel dat dit een paradijs aan heerlijke plaatjes is, waarbij de blondine vaak poseert in euhm,… spannende outfits. Hoog tijd dus om jullie een kleine bloemlezing voor te schotelen…

Volgtip: Meer gratis zien en lezen?

Liefhebbers van prachtige dames en ander opvallend nieuws raden we ook aan om lid te worden van onze gratis en gloednieuwe Instagram-pagina om nog meer mooie (Vlaamse) dames en exclusieve content te bewonderen. Dat doe je hier.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties