Saartje Vandendriessche doet temperatuur stijgen in badpak: "Krijg het warm als ik dit zie!" (foto's) Babes
Saartje Vandendriessche doet temperatuur stijgen in badpak: "Krijg het warm als ik dit zie!" (foto's)
Babes

Saartje Vandendriessche doet temperatuur stijgen in badpak: "Krijg het warm als ik dit zie!" (foto's)

Dit jaar in februari vierde Saartje Vandendriessche haar 47ste verjaardag. Zo’n 20 jaar geleden begon haar mediacarrière als presentatrice bij TMF en vervolgens werd ze omroepster bij verschillende zenders. Daarnaast werd ze ook het gezicht van Vlaanderen Vakantieland.

Vandaag de dag is ze nog steeds presentatrice en blijft ze één van de vaste schermgezichten bij de VRT. Saartje heeft altijd al een heel gezonde levensstijl gepromoot, zowel op basis van voeding als door veel te sporten. Dat de Antwerpse daar nu de vruchten van plukt, kan je zien op haar Instagram, waar ze regelmatig mooie foto’s post.

Saartje gaat dan misschien wel richting de 50, maar ze heeft nog steeds een heel indrukwekkend lichaam waar menig twintiger ongetwijfeld stikjaloers op is. De laatste foto die ze deelde, is er een waarop ze te zien is in badpak en dat lokte natuurlijk weer veel enthousiaste reacties los bij haar volgers. Iemand voelde zelfs zijn lichaamstemperatuur stijgen en zei: "Ik krijg het heel warm als ik dit zie!"

Liefhebbers van onze babes raden we ook aan om lid te worden van onze gratis en gloednieuwe Instagram-pagina om nog meer mooie (Vlaamse) dames te bewonderen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties