Sarah Puttemans heeft weer wat heerlijke lingerie voor ons in de aanbieding (foto's) Babes
Sarah Puttemans heeft weer wat heerlijke lingerie voor ons in de aanbieding (foto's)
Babes

Sarah Puttemans heeft weer wat heerlijke lingerie voor ons in de aanbieding (foto's)

Sarah Puttemans, de adembenemende vriendin van Viktor Verhulst, is ondertussen al een ‘vaste klant’ aan het worden bij Clint. En wie zal ons dat eigenlijk kwalijk nemen!? Elke keer ze foto’s deelt op Instagram, zijn we meer en meer onder de indruk.

De knappe brunette wordt op en naast de social media steeds populairder. Op Instagram heeft ze ondertussen al 176.000 volgers. We twijfelen er geen seconde aan dat ze binnen de kortste tijd de kaap van de 200.000 fans zal ronden. Ze heeft daarnaast trouwens ook nog een succesvol vlogkanaal op YouTube dat door tienduizenden mensen bekeken wordt.

Als influencer heeft ze ook heel wat samenwerkingen en deze keer promootte ze de lingerie van het merk Etam. Dat Sarah in die sexy lingerie weer de monden laat openvallen, is een understatement. Met één foto zijn jullie natuurlijk niet gelukkig, dus tijd voor een kleine ode aan Sarah... (pijltje naar rechts voor alle foto's)

Volgtip: Meer gratis zien en lezen?

Liefhebbers van prachtige dames en ander opvallend nieuws raden we ook aan om lid te worden van onze gratis en gloednieuwe Instagram-pagina om nog meer mooie (Vlaamse) dames en exclusieve content te bewonderen. Dat doe je hier.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties