Schaars geklede Rose Bertram maakt reclame voor fitnesscentrum: "Wat is dat heet zeg!" (foto's) Babes
Schaars geklede Rose Bertram maakt reclame voor fitnesscentrum: "Wat is dat heet zeg!" (foto's)
Babes

Schaars geklede Rose Bertram maakt reclame voor fitnesscentrum: "Wat is dat heet zeg!" (foto's)

Rose Bertram is wellicht de mooiste Belgische WAG die er ooit geweest is. Maar daarnaast is de Vlaamse schone ook nog moeder, topmodel en eigenlijk een beetje een alleskunner. Wij zijn alleszins grote fan!

Enige tijd geleden werd er gezegd en geschreven dat Rose het ‘gezellig maakte’ met niemand minder dan de Franse topvoetballer Kylian Mbappe. En daarna werd er gefluisterd dat ze aanpapte met Leonardo DiCaprio. Aan roddels (of waarheid) dus geen gebrek! Wat er ook van zij, Rose is een dame die houdt van, euhm... weinig verhullende outfits.

En het was weer van dat, nu in een reclame voor een fitnesscentrum. Rose deed wat van haar gevraagd werd, namelijk promoten. Zeer schaars gekleed weliswaar, maar dat kan waarschijnlijk qua promotie wel tellen! Een van haar volgers verwoordde het perfect: "Wat is dat heet zeg!" (pijltje naar rechts voor alle foto's)

Volgtip: Meer gratis zien en lezen?

Liefhebbers van prachtige dames en ander opvallend nieuws raden we ook aan om lid te worden van onze gratis en gloednieuwe Instagram-pagina om nog meer mooie (Vlaamse) dames en exclusieve content te bewonderen. Dat doe je hier.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties