Schaatsbabe Jutta Leerdam is weer single en gooit er meteen hete bikini-kiekjes tegenaan (foto's) Babes
Schaatsbabe Jutta Leerdam is weer single en gooit er meteen hete bikini-kiekjes tegenaan (foto's)
Babes

Schaatsbabe Jutta Leerdam is weer single en gooit er meteen hete bikini-kiekjes tegenaan (foto's)

De Nederlandse schaatsbabe Jutta Leerdam moeten we eigenlijk niet meer aan jullie voorstellen. Volgens velen de mooiste sportvrouw ooit van Nederland passeerde hier tot ieders grote vreugde al een paar keer de revue. Helaas was er voor Jutta onlangs op relationeel vlak weinig vreugde te beleven…

De 23-jarige zette immers een punt achter haar relatie met collega-schaatser Koen Verweij, nadat die blijkbaar een scheve schaats reed. Dat betekent dat de knappe Jutta weer single en waarschijnlijk ook wel ‘ready to mingle’ is! En dat laatste bewijst ze even met enkele adembenemende foto’s…

Op haar Instagram, waar ze maar liefst 3,3 miljoen volgers heeft, deelde ze een reeksje plaatjes waarop ze poseert in een wel heel erg sexy zwarte bikini. Oh boy! Koen weet meteen wat hij nu zal moeten missen en geïnteresseerden weten dan weer direct welk vlees ze in de kuip hebben. Iemand van jullie die ze kans wil wagen!?

Liefhebbers van onze babes raden we ook aan om lid te worden van onze gloednieuwe Instagram-pagina om nog meer mooie (Vlaamse) dames te bewonderen. Dat doe je hier.

20 claps
9 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties