'Seksuolotte' stelt nieuwe vriend voor tijdens Kastaars. Speciaal momentje, dat vraagt om wat leuke foto's... Babes
'Seksuolotte' stelt nieuwe vriend voor tijdens Kastaars. Speciaal momentje, dat vraagt om wat leuke foto's...
Babes

'Seksuolotte' stelt nieuwe vriend voor tijdens Kastaars. Speciaal momentje, dat vraagt om wat leuke foto's...

Gisteren (zaterdag) werden voor de eerste keer de Kastaars uitgereikt, de nieuwe Vlaamse mediaprijzen. Zo’n tweeduizend personen woonden het event bij in het Pop-Up Theater van Studio 100 in Puurs. De rode loper was voor de gelegenheid een gouden loper. En daarop passeerde heel wat schoon volk.

Zo ook één van onze ‘favorietjes’: Lotte Vanwezemael. ‘Sekuolotte’ kwam in aanmerking voor een Kastaar voor haar podcast ‘Lotte gaat diep’, maar won uiteindelijk niet. Wel verscheen ze voor de eerste keer op de gouden loper met haar vriend Max.

En omdat wij zulke mooie momenten altijd op gepaste wijze willen vieren, vind je hieronder een paar van de mooiste lingerie- en bikinikiekjes van Lotte. Graag gedaan, trouwens!

Volgtip: Meer gratis zien en lezen?

Liefhebbers van prachtige dames en ander opvallend nieuws raden we ook aan om lid te worden van onze gratis en gloednieuwe Instagram-pagina om nog meer mooie (Vlaamse) dames en exclusieve content te bewonderen. Dat doe je hier.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties