Sportief en Sexy: bloedmooie ijshockey-babe Mikayla doet het ijs meteen smelten Babes
Sportief en Sexy: bloedmooie ijshockey-babe Mikayla doet het ijs meteen smelten
Babes

Sportief en Sexy: bloedmooie ijshockey-babe Mikayla doet het ijs meteen smelten

Sportief en sexy kunnen best wel hand in hand gaan. Knappe dames die ook nog eens top zijn in hun sport. Er bestaan daar genoeg levende bewijzen van. En voortaan gaan wij twee keer per week op zoek naar die levende bewijzen. We stellen jullie telkens een dame voor die schittert op en naast het sportterrein. Beginnen doen we met de Canadese Mikayla Demaiter.

Bio

Naam: Mikayla Demaiter

Leeftijd: 22

Woonplaats: Canada

Sport: Ijshockey

Sociale media: Instagram (1,4 miljoen volgers) - TikTok (1,4 miljoen volgers)

Sportief en Sexy: bloedmooie ijshockey-babe Mikayla doet het ijs meteen smelten

Story 

Bij elke atlete hoort natuurlijk een 'verhaal'. Wie is ze, wat heeft ze allemaal al meegemaakt, vallen er interessante details te rapen over haar, enzovoort. Dat lees je hier...

Mikayla werd destijds bestempeld als een echt toptalent in het ijshockey. Ze was lange tijd als professional (keeper) aan de slag bij de The Hawks PWHL. Maar al snel besefte ze dat ze ook wel ‘uitzonderlijke’ looks had. Initieel was de bedoeling om ijshockey en modellenwerk te combineren, maar dat bleek onmogelijk.

Mikayla stopte met professioneel ijshockey en ging voltijds aan de slag als model. Ze ligt momenteel onder contract bij het gerenommeerde modellenbureau 'The Verge Agency'.

Toen ze afscheid nam van het ijshockey, postte ze een foto op Instagram waarbij ze te zien was in haar ijshockey-uitrusting en waarbij ze schreef: “Het is tijd om afscheid te nemen. Het is tijd om de bladzijde om te draaien en door te gaan naar een nieuw hoofdstuk in mijn leven. Voor de eerste keer zul je niet mijn nummer één focus zijn.”

Sportief en Sexy: bloedmooie ijshockey-babe Mikayla doet het ijs meteen smelten

Foto's

Uiteraard zitten jullie te wachten op de prachtige kiekjes van Mikayla en we gaan jullie dus niet langer in spanning laten. Hieronder een selectie foto's die werkelijk adembenemend zijn. En dan bedoelen we op alle vlakken!

3 claps
3 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties