Sportief & Sexy - Schaatsbabe Ane is zo heet dat het ijs zomaar eens zou kunnen smelten (foto's) Babes
Sportief & Sexy - Schaatsbabe Ane is zo heet dat het ijs zomaar eens zou kunnen smelten (foto's)
Babes

Sportief & Sexy - Schaatsbabe Ane is zo heet dat het ijs zomaar eens zou kunnen smelten (foto's)

Sportief en sexy kunnen best wel hand in hand gaan. Knappe dames die ook nog eens top zijn in hun sport. Er bestaan daar genoeg levende bewijzen van. Wij gaan elke week op zoek naar die levende bewijzen. We stellen jullie telkens een dame voor die schittert op en naast het sportterrein. Vandaag onder de schijnwerpers: schaatsbabe Ane Farstad.

Wanneer we het over schaatsbabes hebben, dan denken we in de eerste plaats natuurlijk aan de prachtige Nederlandse Jutta Leerdam. Jutta wordt door velen (misschien wel terecht) de mooiste schaatsster ter wereld genoemd. Maar… er is nog iemand anders die op die titel aast!

Ane Farstadt

En dan hebben we het over de Noorse schone Ane Farstad (22). Ana heeft al deelgenomen aan verschillende internationale wedstrijden en heeft daar al mooie dingen laten zien. Mooie dingen, zoals in goed schaatsen. Hoewel er veel meer moois te zien is wanneer Ane in de buurt is…

Wij grasduinden eens door haar Instagram, waar ze al meer dan 264.000 volgers heeft, en waren sterk onder indruk van wat we daar aantroffen. We durven hier zelfs een heel stoute bewering te doen, nee… zelfs een advies aan alle schaatsbonden ter wereld: Ane is zo heet dat ze zou moeten verbannen worden van het ijs! Check even deze foto’s en je zult ons overschot van gelijk geven.

Liefhebbers van onze babes raden we ook aan om lid te worden van onze gratis en gloednieuwe Instagram-pagina om nog meer mooie (Vlaamse) dames te bewonderen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties