Supermodel Gisele Bündchen (42) schittert in supersexy modecampagne van Arezzo Babes
Supermodel Gisele Bündchen (42) schittert in supersexy modecampagne van Arezzo
Babes

Supermodel Gisele Bündchen (42) schittert in supersexy modecampagne van Arezzo

De nieuwe modecampagne van topmodel Gisele Bündchen voor het schoenemerk Arezzo slaat in als een bom. Het 42-jarige Braziliaanse supermodel is onder andere te bewonderen aan een paaldanspaal en gooit haar volledige lijf, leden en sensuele moves in de strijd, natuurlijk gehuld in een bijzonder sexy outfit. Moet er nog zand zijn!?

Arezzo deelde de campagne op hun Instagrampagina met een aantal foto’s en filmpjes en schreef: “Ze is terug, en sterker dan ooit.” In een recent interview met V Magazine gaf Bündchen nog aan dat ze ‘met de tijd alleen maar sterker was geworden’ en dat ‘dit in alle aspecten van haar leven zit’.

Het topmodel was 13 jaar getrouwd met de legendarische NFL-speler Tom Brady, maar hun huwelijk liep in 2022 op de klippen. Als Brady de campagne van Arezzo aanschouwt, zal hij zich wel een aantal keer voor het hoofd kloppen!

Volgtip: Meer gratis zien en lezen?

Liefhebbers van prachtige dames en ander opvallend nieuws raden we ook aan om lid te worden van onze gratis en gloednieuwe Instagram-pagina om nog meer mooie (Vlaamse) dames en exclusieve content te bewonderen. Dat doe je hier.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties