Sylvie Meis (45) bewijst met deze heerlijke foto's dat ze nog steeds superfit is Babes
Sylvie Meis (45) bewijst met deze heerlijke foto's dat ze nog steeds superfit is
Babes

Sylvie Meis (45) bewijst met deze heerlijke foto's dat ze nog steeds superfit is

Sylvie Meis moeten we natuurlijk niet echt meer aan jullie voorstellen. Ze was vroeger het gezicht van Hunkemöller, maar heeft nu zelf haar eigen lingeriemerk. In Nederland is ze misschien iets minder geliefd, maar in Duitsland is het bekende model een superster.

Je zou het ze overigens niet aangeven, maar Sylvie blies nog niet zo heel lang geleden 45 kaarsjes uit. De ex van topvoetballer Rafael Van der Vaart bewijst echter dat 40 tegenwoordig gewoon het nieuwe 30 is.

Omdat even in de verf te zetten, deelde ze recent nog enkele kiekjes op Instagram die bewijzen dat ze op haar 45e nog altijd een tempel van een lichaam heeft. Enjoy!

Volgtip: Meer gratis zien en lezen?

Liefhebbers van prachtige dames en ander opvallend nieuws raden we ook aan om lid te worden van onze gratis en gloednieuwe Instagram-pagina om nog meer mooie (Vlaamse) dames en exclusieve content te bewonderen. Dat doe je hier.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties