Sylvie Meis trekt doorzichtige jurk aan en laat de hele wereld mee naar binnen gluren (foto's) Babes
Sylvie Meis trekt doorzichtige jurk aan en laat de hele wereld mee naar binnen gluren (foto's)
Babes

Sylvie Meis trekt doorzichtige jurk aan en laat de hele wereld mee naar binnen gluren (foto's)

Sylvie Meis trekt opnieuw de aandacht, maar dit keer niet met een nieuw liefdesavontuur. Nee, deze keer is het een jurk die wellicht íets te veel doorschijnt.

Voor de Bambi Awards, die door velen worden beschouwd als de belangrijkste mediaprijzen van Duitsland, koos Sylvie een opvallend gewaad dat weinig aan de verbeelding overlaat. Haar keuze is zeker niet onopgemerkt gebleven.

Vooral een specifieke foto waarop Sylvie op een trap staat, accentueert haar 'killerbody' en doet haar benen extra opvallen. Kortom, niet slecht voor iemand van 45 jaar oud. Maar hé, we zijn van Sylvie ook niks anders gewend! (pijltje naar rechts voor alle foto's)

Volgtip: Meer gratis zien en lezen?

Liefhebbers van prachtige dames en ander opvallend nieuws raden we ook aan om lid te worden van onze gratis en gloednieuwe Instagram-pagina om nog meer mooie (Vlaamse) dames en exclusieve content te bewonderen. Dat doe je hier.

2 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties