Tanja Dexters dropt een bommetje op haar Instagram met een topless throwback-foto Babes
Tanja Dexters dropt een bommetje op haar Instagram met een topless throwback-foto
Babes

Tanja Dexters dropt een bommetje op haar Instagram met een topless throwback-foto

Natuurlijk is Tanja Dexters iemand die graag in de schijnwerpers staat, dat zal ze zelf zeker en vast niet ontkennen. Maar nu gaat het toch hard de laatste tijd. Slag om slinger maakt ze hier bij ons acte de présence. We hebben wel nog niemand horen klagen...

Je had de afgelopen weken en maanden onder andere het nieuws over haar OnlyFans-account, daarna hoe ze daar 'jonge veulens' gaat begeleiden, dan was er de gele cabrio die ze terugvond (die van bij haar Miss-verkiezing en tussendoor bleef ze ons bestoken met foto's in lingerie en andere pikante outfits. En nu ging ze even terug in de tijd, met een throwback-kiekje - volgens haar misschien wel uit 1999 (ze is niet zeker) - waarbij ze topless poseert en met, zoals ze zelf zet in het bijschrift, een 'kinderkopje'.

Het mag niet verbazen dat de reacties van haar vele volgers / fans navenant waren. Iemand schreef: "Yummie, yummie!" Een andere fan werd nostalgisch en zei: "Doet me denken aan de Reflex." Een andere schreef: "Een zeer mooie vrouw!" En voor de rest vlogen de hart- en vlammenemoji's kwistig in het rond. Iedereen was duidelijk danig onder de indruk. Terecht!

Volgtip: Meer gratis zien en lezen?

Liefhebbers van prachtige dames en ander opvallend nieuws raden we ook aan om lid te worden van onze gratis en gloednieuwe Instagram-pagina om nog meer mooie (Vlaamse) dames en exclusieve content te bewonderen. Dat doe je hier.

7 claps
5 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties