Tate McRae heeft een stem als een nachtegaal en het lichaam van een Griekse godin (foto's) Babes
Tate McRae heeft een stem als een nachtegaal en het lichaam van een Griekse godin (foto's)
Babes

Tate McRae heeft een stem als een nachtegaal en het lichaam van een Griekse godin (foto's)

Er is een nieuwe popster opgedoken in Amerika, en wij hebben duidelijk onder een steen geleefd. Tate McRae, met haar goddelijke stem en hemelse uitstraling, is uitgegroeid tot een superster. Met meer dan 55 miljoen luisteraars per maand kan ze zich gemakkelijk meten met iconen als Beyoncé en Selena Gomez. Mannen, houd je maar vast, want Tate McRae zal je zonder moeite laten blozen.

Geboren op 1 juli 2003, is Tate Rosner McRae een Canadese zangeres, songwriter en danseres die op slechts dertienjarige leeftijd al schitterde in het Amerikaanse reality-tv-programma 'So You Think You Can Dance'. Met zo'n indrukwekkende prestatie op zo'n jonge leeftijd was het slechts een kwestie van tijd voordat platenlabels haar opmerkten.

Zo bracht ze onder RCA Records haar opvallende nummer 'One Day' uit. Met haar hit 'You Broke Me First' brak ze internationaal door, en in 2020 schreef McRae geschiedenis door als jongste muzikant ooit in de befaamde Forbes 30 Under 30-lijst te worden opgenomen. Kortom, Tate McRae is niet alleen gezegend met talent, maar ook met een verbluffende uitstraling.

De twintigjarige zangeres vult al geruime tijd de grootste podia, en het is geen wonder dat fans haar liever live zien dan op Spotify. Met haar sexy voorkomen en spetterende performances wordt ze zelfs vergeleken met de nieuwe Britney Spears. Het is dan ook geen verrassing dat Tate al in één adem wordt genoemd met sterren als Selena Gomez en binnenkort misschien zelfs Ariana Grande! Over naar de foto's...

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties