Tatjana Van Dessel (De Bachelor) zet de Costa Brava in vuur en vlam met haar geweldige bikinibody (foto's) Babes
Tatjana Van Dessel (De Bachelor) zet de Costa Brava in vuur en vlam met haar geweldige bikinibody (foto's)
Babes

Tatjana Van Dessel (De Bachelor) zet de Costa Brava in vuur en vlam met haar geweldige bikinibody (foto's)

De prachtige Tatjana Van Dessel hebben we al eens eerder uitgebreid aan jullie voorgesteld, en kennen we natuurlijk uit het programma ‘De Bachelor’, waar ze probeerde om het hart van (Temptation) Fabrizio te veroveren. Je kan het ons niet kwalijk nemen dat we regelmatig eens een kijkje nemen op het Instagram-account van Tatjana, waar ze 13.000 volgers heeft. Veel te weinig trouwens, volgens ons!

Want als je ziet wat voor adembenemende kiekjes ze regelmatig post, dan mag dat aantal volgers een flink stuk naar omhoog. Recent deelde ze nog wat geweldige bikinikiekjes van aan de Costa Brava.

Haar fans gingen helemaal uit hun dak… En toegegeven, wij op de Clint-redactie werken nu ook onder de blote hemel Neem hieronder zelf een kijkje, maar opletten dus dat je dak er blijft op staan... (pijltje naar rechts voor alle foto's)

Volgtip: Meer gratis zien en lezen?

Liefhebbers van prachtige dames en ander opvallend nieuws raden we ook aan om lid te worden van onze gratis en gloednieuwe Instagram-pagina om nog meer mooie (Vlaamse) dames en exclusieve content te bewonderen. Dat doe je hier.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties