Tattoo-model Julia wordt soms 'lelijk' genoemd, maar slaat terug met megapikante foto's Babes
Tattoo-model Julia wordt soms 'lelijk' genoemd, maar slaat terug met megapikante foto's
Babes

Tattoo-model Julia wordt soms 'lelijk' genoemd, maar slaat terug met megapikante foto's

Tatoeages zorgen soms nog wel eens voor de nodige controverse, vooral als mensen nagenoeg hun ganse lichaam ermee bedekken, maar ze geraken steeds meer en beter ingeburgerd. Het lijkt zelfs alsof we ooit een moment zullen bereiken waar ze eerder regel dan uitzondering zijn. Geen probleem voor ons, want wij vinden tattoos best wel cool! En we zijn vooral ook fan van mooie dames met hier en daar een ‘kunstwerkje’ op hun indrukwekkende lichaam.

Vandaag stellen we jullie graag voor aan Julia Nino, uit Virginia, Amerika, die 12 jaar geleden haar eerste tattoo liet zetten en sindsdien gestaag gewerkt heeft aan haar ‘bodysuit’. De 34-jarige heeft zelfs haar hoofd, onderkant van haar voeten en genitaliën laten tatoeëren en er zijn geen tekenen dat ze het rustiger aan gaat doen. Hoewel het OnlyFans-model dol is op al haar tattoos, krijgt ze af en toe vervelende opmerkingen van vreemden.

Aan The Daily Star zei ze: "Ik krijg veel soorten reacties van mensen. Sommigen staren alleen maar, anderen zijn echt nieuwsgierig en vragen me openlijk naar mijn tatoeages, ze raken zelfs mijn huid aan alsof ze verwachten dat die anders aanvoelt dan die van hen. Ik sta er altijd voor open om vragen te beantwoorden of te reageren op opmerkingen die mensen over mijn uiterlijk hebben.”

Negatieve opmerkingen

Hoewel ze niet al te veel negatieve opmerkingen heeft gekregen, heeft ze wel te maken gehad met een handvol mensen die minder beleefd waren. Sommigen hebben haar zelfs vergeleken met een ‘getatoeëerde prostituee’. "Twee meisjes liepen me een keer in de winkel voorbij en ik hoorde ze praten over mijn uiterlijk en hoe smerig ik eruitzag” zegt Julia. "Een oudere man kwam naar me toe en zei: 'Als kind betaalde ik geld om mensen zoals jij te zien’”.

Zelfexpressie

Julia krijgt ook soms negatieve reacties op de social media, waar mensen zich nog minder inhouden. "Iemand vertelde me een keer dat ik zelfmoord zou moeten plegen omdat ik er zo lelijk uitzie, of dat er een schroefje bij me los zit, of dat ik een verknipte jeugd moet hebben gehad", vertelt ze. Julia laat deze opmerkingen haar echter niet raken, want haar tattoos zijn een positieve vorm van zelfexpressie, zegt ze zelf.

“Het is voor mij een grote oefening in overgave, acceptatie en het omarmen van spirituele kracht. Sommige motieven hebben veel betekenis voor me. Maar ik laat me vooral tatoeëren voor de ervaring. De kunst is slechts een bijproduct van die ervaringen” legt ze uit. Wij namen eens een kijkje op haar Instagram-account en stelden vast dat Julie er ook van houdt om heel pikante foto’s te delen. Hieronder een greep uit het aanbod…

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties