Tattoo-model Kels 'heetste vrouw ter wereld' gedoopt nadat ze haar 'kanonnen' toont (foto's) Babes
Tattoo-model Kels 'heetste vrouw ter wereld' gedoopt nadat ze haar 'kanonnen' toont (foto's)
Babes

Tattoo-model Kels 'heetste vrouw ter wereld' gedoopt nadat ze haar 'kanonnen' toont (foto's)

Tattoo-model en OnlyFans-babe Kels is gebrandmerkt als de 'heetste vrouw ter wereld' nadat ze een kiekje deelde dat weinig aan de verbeelding overlaat. Haar meer dan 300.000 volgers zagen het allemaal graag gebeuren!

Op de foto geeft Kels ons een nogal close-up inkijk in haar twee, euhm, kroonjuwelen. Genoeg voor haar fans om helemaal wild van te worden! De foto kreeg tienduizenden likes en de commentaren van de fans waren natuurlijk navenant.

“Absoluut prachtig en waanzinnig sexy!” schreef een bewonderaar. Iemand anders zei: "So f**king hot!” Geen vertaling nodig zeker? Ten slotte was er iemand die zei: "Leuk dat je je twee kanonnen zo uitsteekt. Niet schieten aub!" Van beeldspraak gesproken.

Volgtip: Meer gratis zien en lezen?

Liefhebbers van prachtige dames en ander opvallend nieuws raden we ook aan om lid te worden van onze gratis en gloednieuwe Instagram-pagina om nog meer mooie (Vlaamse) dames en exclusieve content te bewonderen. Dat doe je hier.

2 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties