Temptation-Demi doet haar fans watertanden met een heerlijk plaatje van haar 'achtergevel' Babes
Temptation-Demi doet haar fans watertanden met een heerlijk plaatje van haar 'achtergevel'
Babes

Temptation-Demi doet haar fans watertanden met een heerlijk plaatje van haar 'achtergevel'

Demi Rutting nam enkele jaren geleden deel aan Temptation Island, waar ze haar relatie met Sidney wilde testen. Eerst overleefde die relatie de perikelen op het liefdeseiland, maar enkele maanden later ging het koppel toch uit elkaar.

Hoewel Demi er in het programma en tijdens fotoshoots altijd zelfverzekerd uitzag, bleek dit allerminst het geval te zijn. Op Instagram deelde ze destijds enkele bikinifoto’s waarbij ze het volgende schreef: “Even een kleine ode aan de verandering die mijn lichaam heeft doorstaan de afgelopen maanden. Ik heb mij voor het eerst in mijn leven zelfverzekerd en comfortabel gevoeld om in een bikini rond te lopen."

En die onzekerheid lijkt vandaag de dag volledig achter de rug te liggen. Ze deelt nu immers weer regelmatig kiekjes die bewijzen over wat voor een killerbody ze beschikt. Zo ook recent, toen ze haar 'achtergevel' prominent in de kijker zette...

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties