Temptation-Demi poseert in bikini, maar zegt: "Voel me voor het eerst zelfverzekerd" (foto's) Babes
Temptation-Demi poseert in bikini, maar zegt: "Voel me voor het eerst zelfverzekerd" (foto's)
Babes

Temptation-Demi poseert in bikini, maar zegt: "Voel me voor het eerst zelfverzekerd" (foto's)

Demi Rutting (25) nam drie jaar geleden deel aan Temptation Island, waar ze haar relatie met Sidney wilde testen. Eerst over die relatie de perikelen op het liefdeseiland, maar enkele maanden later ging het koppel toch uit elkaar. Hoewel Demi er in het programma en tijdens fotoshoots altijd zelfverzekerd uitzag, blijkt dit allerminst het geval te zijn.

Op Instagram deelde ze enkele bikinifoto’s waarbij ze het volgende schreef: “Even een kleine ode aan de verandering die mijn lichaam heeft doorstaan de afgelopen maanden. Ik heb mij voor het eerst in mijn leven zelfverzekerd en comfortabel gevoeld om in een bikini rond te lopen. Misschien klinkt dit raar aangezien ik veel foto’s heb met weinig aan, maar dit zijn foto’s en vaak ook foto’s vanuit shoots.”

"Volgende zomer nog beter"

En ze vervolgde: “Ik wilde mij zelfverzekerd voelen in het echte leven en niet alleen op foto’s en ben enorm blij dat ik dit samen met @hartkampcoaching heb kunnen doen. Ik ben momenteel weer aan het aankomen dus deze shape is niet helemaal meer aanwezig, maar we gaan nu bouwen en komen volgende zomer nog beter terug.”

Wat ons betreft, mag Demi best wel zelfverzekerd zijn hoor. Check deze mooie foto’s maar eens…

2 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties