Temptation Pommeline toont in lingerie en bikini waarom ze nog altijd mega-populair is (foto's) Babes
Temptation Pommeline toont in lingerie en bikini waarom ze nog altijd mega-populair is (foto's)
Babes

Temptation Pommeline toont in lingerie en bikini waarom ze nog altijd mega-populair is (foto's)

Pommeline Tillière was een Temptation-verleidster waar enkele seizoenen geleden veel over werd geschreven en gesproken. En dan vooral haar 400cc en tattoos vielen bij sommige kijkers goed in de smaak.

Ondertussen gaat Temptation Pommeline door het leven als tv-persoonlijkheid en influencer en heeft ze duizelingwekkend veel fans. Op Instagram volgen bijna 400.000 mensen haar. Dat maakt de voormalige Temptation-verleidster één van de populairste Belgen ooit op het platform.

Clint TV kijktip: Super-Amy op Heroes Comic Con

En waarom is dat dan zo? Als je ziet welke foto’s ze regelmatig post, mag dat eigenlijk niet verbazen. Hoewel ze het de laatste tijd wel vaker een beetje 'braver' aanpakt. Een van haar laatste foto's behoorde echter niet tot die categorie, want ze zette al haar rondingen en tatoeages nog eens lekker in de kijker!

Liefhebbers van onze babes raden we ook aan om lid te worden van onze gratis en gloednieuwe Instagram-pagina om nog meer mooie (Vlaamse) dames te bewonderen en als eerste onze grote aankondiging te ontdekken. Dat doe je hier.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties