Thuis-actrice Tine Priem ziet er weer fenomenaal uit in bikini (foto's) Babes
Thuis-actrice Tine Priem ziet er weer fenomenaal uit in bikini (foto's)
Babes

Thuis-actrice Tine Priem ziet er weer fenomenaal uit in bikini (foto's)

Thuis-actrice Tine Priem is een beetje van alle markten thuis. Acteren, zingen, lesgeven, zakenvrouw… Noem het en Tine kan het en doet het! En dat ze ook een knappe dame is, daarvan moet je ons al lang niet meer overtuigen.

Tine behaalde in 2011 haar professionele bachelor Musical aan het Koninklijk Conservatorium Brussel. Ze was op het kleine scherm eerst te zien in een paar gastrolletjes in Aspe, Vermist en De Buurtpolitie, waarna ze in 2015 de rol van Anja kreeg in Familie.

Sinds 2016 vertolkt ze de rol van Tamara Vereken in Thuis. Maar naast al dat acteren, is Tine ook een onderneemster. Ze heeft namelijk een online kledingwinkel genaamd Gingers. In 2020 stapte ze in het huwelijksbootje met haar partner Tom, die ze leerde kennen op de datingapp Tinder. Daarover zei ze ooit: “Het was vlak voor ik meespeelde in Thuis, dus hij wist niet wie ik was.”

Maar zoals gezegd, is Tine ook een heel mooie dame die regelmatig knappe foto’s deelt op Instagram, waar ze 55.000 volgers heeft. Onlangs showde ze haar bikinibody met een knappe selfie. Geniet maar even mee!

2 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties