Tiffany, de knappe wederhelft van Louis Talpe, en een bikini... da's de perfecte match (foto's) Babes
Tiffany, de knappe wederhelft van Louis Talpe, en een bikini... da's de perfecte match (foto's)
Babes

Tiffany, de knappe wederhelft van Louis Talpe, en een bikini... da's de perfecte match (foto's)

Acteur Louis Talpe zal voor eeuwig verbonden blijven met zijn personage Mega Toby. So be it… Sorry Louis! Maar we moeten toegeven dat wij als we het hebben over Louis, vooral ook spontaan moeten denken aan zijn knappe vrouw Tiffany!

Voor wie Tiffany nog niet goed kent, raden we toch aan om snel eens een kijkje te nemen op haar Instagram, waar ze iets meer dan 39.000 volgers heeft. De plaatjes die ze de mensen daar voorschotelt zijn soms werkelijk fenomenaal. Maar het is dan ook een fenomenale dame!

Op een van haar meest recente foto's poseert ze in bikini, met Louis aan haar zijde. Uit het bijschrift blijkt dat de foto bedoeld was als verjaardagwensen van Tiffany voor manlief. En die laatste reageerde gevat: "Bedankt om een foto te posten waar je mijn buik verbergt". Buik? Welke buik!?

Volgtip: Meer gratis zien en lezen?

Liefhebbers van prachtige dames en ander opvallend nieuws raden we ook aan om lid te worden van onze gratis en gloednieuwe Instagram-pagina om nog meer mooie (Vlaamse) dames en exclusieve content te bewonderen. Dat doe je hier.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties