Transfer van Pool (en vooral diens WAG) zorgt voor meer 'animo' bij Arsenal-fans dan die van Trossard Babes
Transfer van Pool (en vooral diens WAG) zorgt voor meer 'animo' bij Arsenal-fans dan die van Trossard
Babes

Transfer van Pool (en vooral diens WAG) zorgt voor meer 'animo' bij Arsenal-fans dan die van Trossard

Ex-Genkie Leandro Trossard verzilverde een leuke transfer van Brighton naar Arsenal, momenteel leider in de Engelse Premier League. Plezant voor Leandro, maar helaas voor hem zijn de Arsenal-fans meer bezig met een andere inkomende transfer, die van de Poolse verdediger Jakub Kiwior. Of beter gezegd, ze worden nu al wild van de dame die in zijn zog mee afzakt naar Londen…

De partner van Kiwior is op de sociale media bekend als ‘Claudia Redheaded’, een danseres en choreografe die bekendstaat om haar gewaagde fotoshoots en video's waarin ze haar verbazingwekkende flexibiliteit laat zien. Maar ze is vooral het best bekend als winnares van de Queen of Germany Twerk Competition in 2017, waarna ze ook nog het jaar daarop de halve finale van de Europese competitie bereikte.

Verschillende Arsenal-fans hebben hun weg naar het Instagram-account van Claudia al gevonden en heten haar in de commentaren welkom. “Net als jij, is Londen rood. Welkom!” schreef iemand. "Welkom in de Emirates. Hoop dat je voor ons danst als het team een wedstrijd wint," zei iemand anders. In de video waarop de meeste comments kwamen, is Claudia te zien terwijl ze danst onder een enorme waterdouche voor een fel paarse achtergrond.

Je hoeft maar een paar seconden naar haar filmpjes te kijken om te zien waarom ze de Twerk Queen wordt genoemd. Sorry Leandro, net als de vele Arsenal-fans zijn ook wij meer geïntrigeerd door de transfer van Kiwior dan door die van jou. Je zal het ons vast niet kwalijk nemen. Doe het daar vooral goed bij de Gunners!

21 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties