Ultraheet model Veronika  schakelt dokter in om te bewijzen dat haar kroonjuwelen echt zijn (foto's) Babes
Ultraheet model Veronika  schakelt dokter in om te bewijzen dat haar kroonjuwelen echt zijn (foto's)
Babes

Ultraheet model Veronika schakelt dokter in om te bewijzen dat haar kroonjuwelen echt zijn (foto's)

Maak kennis met de Slowaakse bom Veronika Rajek. Je kan echt niet ontkennen dat deze 26-jarige blondine een prachtige parel is waar je mond van openvalt. Op Instagram heeft ze ondertussen al 5 miljoen volgers. Ze krijgt ook de ene na de andere grote modelopdracht op haar bord en met haar populair OnlyFans-account verdient ze ook maandelijks tienduizenden euro's.

Veronika heeft best een mooie leven, zou je dan durven denken. Maar blijkbaar is het toch niet altijd rozengeur en maneschijn. Althans in haar ogen toch niet. In een interview vertelde ze namelijk dat haar leven soms echt wel ontzettend zwaar is en dat komt volgens haar vooral omdat ze zo knap is.

"Het leven voor knappe mensen is zwaar"

"Mensen zeggen dat knappe mensen het makkelijk hebben in het leven, maar dat vind ik niet. Het leven voor knappe mensen is net veel zwaarder,” zei ze. “Zo worden mijn social media-accounts bijvoorbeeld constant gerapporteerd omdat ze denken dat ik fake ben. Ik vind het behoorlijk discriminerend dat andere vrouwen dezelfde dingen kunnen doen als mij, maar ik kan dat niet want dan word ik verwijderd vanwege mijn knappe looks."

Haar grootste haters zijn naar eigen zeggen dan weer jaloerse vrouwen en deze zijn ook het hardst voor haar. "Ik krijg veel berichten van mannen die beweren dat ik niet echt ben, maar de ergste berichten zijn van vrouwen die mij bodyshamen omdat ze denken dat mijn lichaam niet natuurlijk is,” onthulde. “Vaak krijg ik ook zware verwijten van andere dames omdat ze jaloers zijn en denken dat ik hun vriendje ga stelen."

(lees verder onder de foto)

"De dokter was onder de indruk"

Om te bewijzen dat er niet aan haar lichaam is gewerkt, ging Veronika naar een dokter die een scan deed. Ze wou namelijk vooral bewijzen aan haar haters dat haar borsten echt zijn. Blijkbaar was haar dokter ook gigantisch onder de indruk van haar boezem. "Mensen verwijten me vaak dat mijn borsten niet natuurlijk zijn en dat ik daarover lieg. Terwijl ze 100% natuurlijk zijn zoals alles aan mijn lichaam,” zei ze. "Ik ben dus naar een dokter gegaan en heb een borstonderzoek laten doen om te bewijzen dat er niets aan is gebeurd.”

“Mijn dokter was uiteindelijk heel verrast. Ze dacht namelijk ook dat ik mijn borsten operatief had laten aanpassen omdat ze zo perfect zijn. Ze zei dat ik de mooiste natuurlijke borsten heb die ze ooit heeft gezien,” klonk het. Of Veronika haar leven echt zo zwaar is, laten we aan jullie oordeel over. Wij kunnen in ieder geval wel nog wat foto's delen van haar en je kan inderdaad niet ontkennen dat ze er fantastisch uitziet.

23 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties