Video van Jutta Leerdam die schaatspak dichtritst, heeft ons goed bij ons pietje, letterlijk én figuurlijk Babes
Video van Jutta Leerdam die schaatspak dichtritst, heeft ons goed bij ons pietje, letterlijk én figuurlijk
Babes

Video van Jutta Leerdam die schaatspak dichtritst, heeft ons goed bij ons pietje, letterlijk én figuurlijk

De Hollandse schaatsbabe Jutta Leerdam behoeft natuurlijk nog weinig voorstelling. Haar leukste plaatjes hebben jullie vast en zeker al lang opgeslagen in een geheime map op jullie smartphones en / of andere apparaten. Wie ze niet kent, eerst en vooral shame on you. En ten tweede, je zal ze hieronder wel snel leren kennen…

Eerst even iets over het sportieve. Jutta werd afgelopen weekend voor eigen volk (weer) wereldkampioene op de 1.000 meter. Ze gaat dus hard op de schaatsbaan, maar vooral ook ernaast, op het wereldwijde web meer bepaald. En dat heeft alles te maken met een filmpje over haar en haar schaatspak.

De beelden zijn nochtans lekker ‘simpel’. Jutta glijdt als de Godin van het Ijs over, jawel, het ijs en ritst haar strakke schaatspakje dicht. Heerlijk beeldmateriaal! Opgelet, voor je kijkt naar de video hieronder, toch een kleine voetnoot, verwijzend naar de titel van dit artikel. We worden hier bij ons pietje genomen, dat is wel duidelijk. Letterlijk en figuurlijk dus. Wat de kiekjes betreft die we je bovenop het filmpje aanbieden, helt het eerder door naar de letterlijke kant. Pas op, we willen niet veralgemenen, echt niet. Enjoy!

Volgtip: Meer gratis zien en lezen?

Liefhebbers van prachtige dames en ander opvallend nieuws raden we ook aan om lid te worden van onze gratis en gloednieuwe Instagram-pagina om nog meer mooie (Vlaamse) dames en exclusieve content te bewonderen. Dat doe je hier.

19 claps
7 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties