Vittoria, de vriendin van Leonardo DiCaprio, daagt de Instagram-politie uit in een doorschijnend topje (foto's) Babes
Vittoria, de vriendin van Leonardo DiCaprio, daagt de Instagram-politie uit in een doorschijnend topje (foto's)
Babes

Vittoria, de vriendin van Leonardo DiCaprio, daagt de Instagram-politie uit in een doorschijnend topje (foto's)

Vittoria Ceretti, de vriendin van acteur Leonardo DiCaprio, wist haar Instagramfans weer maar eens te verbazen. Voor de cover van de maarteditie van het modetijdschrift Elle poseerde ze in een opvallende doorschijnende outfit.

Vittoria, die maar liefst 1,6 miljoen volgers heeft op Instagram, deelt nu al enkele beelden van de bewuste fotoshoot op haar pagina. Bij de foto's voegt ze toe: "Ik kijk hier zo naar uit." Ook de fans van de vriendin van Leonardo DiCaprio gingen natuurlijk uit hun dak.

Met veel positieve commentaren zoals: "Heel mooi", "Te knap" en "Prachtig". Het zijn slechts enkele van de vele lovende reacties. De complimenten stromen binnen, en het is dus hoog tijd om zelf eens een kijkje te nemen. (pijltje naar rechts voor alle foto’s)

Volgtip: Meer gratis zien en lezen?

Liefhebbers van prachtige dames en ander opvallend nieuws raden we ook aan om lid te worden van onze gratis en gloednieuwe Instagram-pagina om nog meer mooie (Vlaamse) dames en exclusieve content te bewonderen. Dat doe je hier.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties