Vlaams model Marieke Vannieuwenhuyse presenteert haar summer look en die is extreem 'chaud' (foto's) Babes
Vlaams model Marieke Vannieuwenhuyse presenteert haar summer look en die is extreem 'chaud' (foto's)
Babes

Vlaams model Marieke Vannieuwenhuyse presenteert haar summer look en die is extreem 'chaud' (foto's)

Tijdens onze lange reizen op het wereldwijde web kruisen we soms het pad van Vlaamse dames die minstens een paar minuten van onze aandacht verdienen. Zo kwamen we destijds op het spoor van de adembenemende Marieke Vannieuwenhuyse. We stelden ze aan jullie voor en aan jullie klikgedrag te zien, waren jullie ook erg onder de indruk!

Marieke heeft bijna 32.000 volgers op Instagram en houdt zich in het dagelijkse leven vooral bezig met haar eigen webshop voor kleding en modellenwerk. Dat laatste is gezien haar adembenemende looks zeker geen verrassing.

Uiteraard zijn wij sindsdien Marieke op de voet blijven volgen en dat heeft zeker en vast geloond. Zo zagen we dat ze op Instagram recent enkele bikinifoto's deelde en we zijn nog altijd een beetje aan het duizelen. Het is wel duidelijk dat ze helemaal klaar is voor de zomer! (pijltje naar rechts voor alle foto's)

Volgtip: Meer gratis zien en lezen?

Liefhebbers van prachtige dames en ander opvallend nieuws raden we ook aan om lid te worden van onze gratis en gloednieuwe Instagram-pagina om nog meer mooie (Vlaamse) dames en exclusieve content te bewonderen. Dat doe je hier.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties