Vlaamse beauty Chanelle toont nog eens waarom je haar meteen moet gaan volgen (foto's) Babes
Vlaamse beauty Chanelle toont nog eens waarom je haar meteen moet gaan volgen (foto's)
Babes

Vlaamse beauty Chanelle toont nog eens waarom je haar meteen moet gaan volgen (foto's)

Tijdens de vele uren die wij doorbrengen op Instagram stoten we wel eens op verborgen pareltjes. Dames die volgens ons nog niet de aandacht krijgen die ze verdienen. Dames die je vooral heel snel moet gaan volgen! En als dat dan nog eens schoonheden van eigen bodem zijn, is dat mooi meegenomen.

Zo kwamen we terecht op de Instagrampagina van de knappe blondine Chanelle D'hondt. En we moeten toegeven dat we meteen zwaar onder de indruk waren! Eerst en vooral ook over wat we in de bio van Chanelle lazen. Ze is namelijk een zeer bezige bij die met vanalles en nog wat bezig is. Dat gaat van vastgoed in Spanje, over pre- en postnatale coach, tot een eigen kledinglijn. Ze heeft dus haar handen meer dan vol.

Daarnaast is ze ook nog eens werkzaam in de fitness-sector, maar niet dat dit ons heel erg verbaast. Op de vele leuke kiekjes die ze deelt op Instagram kan je namelijk haar geweldige fitnessbody bewonderen. En daarom delen we graag enkele van die prachtige foto’s met jullie. Ga Chanelle zeker ook even volgen, want ze verdient meer dan de bijna 5000 volgers die ze nu heeft!

Volgtip: Meer gratis zien en lezen?

Liefhebbers van prachtige dames en ander opvallend nieuws raden we ook aan om lid te worden van onze gratis en gloednieuwe Instagram-pagina om nog meer mooie (Vlaamse) dames en exclusieve content te bewonderen. Dat doe je hier.

4 claps
4 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties