Vlaamse DJ-babe en 'Vlinder' Anouk Matton schittert weer in bikini in Dubai (foto's) Babes
Vlaamse DJ-babe en 'Vlinder' Anouk Matton schittert weer in bikini in Dubai (foto's)
Babes

Vlaamse DJ-babe en 'Vlinder' Anouk Matton schittert weer in bikini in Dubai (foto's)

Anouk Matton is van vele markten thuis tegenwoordig. Zo vind je haar op de grootste festivals, is ze nog fulltime moeder, deed ze onlangs mee aan The Masked Singer als 'Vlinder' en ze bracht deze maand ook haar eerste Nederlandstalige single uit die nog helemaal niet zo slecht is.

Anouk is trouwens altijd wel te vinden op (meestal) warme locaties. Manlief Dimitri Vegas zit volgende week op Tomorrowland Winter maar momenteel geniet Anouk van de zon in Dubai. Aangezien het daar rond de 30 graden is, blijkt het heerlijk bikini-weer te zijn.

Tijd om dus even te kijken wat Anouk weer allemaal geplaatst heeft en natuurlijk nog heel wat extra foto's want eentje is geentje. En we gooien er ook nog haar nieuwe single bij, voor degene die hem nog niet zagen/hoorden:

Volgtip: Meer gratis zien en lezen?

Liefhebbers van prachtige dames en ander opvallend nieuws raden we ook aan om lid te worden van onze gratis en gloednieuwe Instagram-pagina om nog meer mooie (Vlaamse) dames en exclusieve content te bewonderen. Dat doe je hier.

6 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties