Vlaamse dj Helene Guilini draait plaatjes in enkele weinig verhullende outfits (foto's) Babes
Vlaamse dj Helene Guilini draait plaatjes in enkele weinig verhullende outfits (foto's)
Babes

Vlaamse dj Helene Guilini draait plaatjes in enkele weinig verhullende outfits (foto's)

Wij brengen een groot deel van onze dag door op Instagram, dat weten jullie al langer. En dat doen we natuurlijk in de eerste plaats om jullie regelmatig de mooiste dames wereldwijd te kunnen presenteren. Soms stoten we daarbij op pareltjes die nog niet ontdekt waren. En als die dan ook nog eens van eigen bodem komen, dan springen wij alvast een gat in de lucht!

Zo stelden we jullie enige tijd geleden al eens voor aan de adembenemende Helene, die actief is als dj en in die hoedanigheid de naam Helene Guilini hanteert. Natuurlijk zijn we haar op de voet blijven volgen! Zo lazen we dat Hélène - echte achternaam Sergant - zowaar dit jaar plaatjes mag draaien op Tomorrowland. Chapeau!

Maar van plaatjes gesproken, dat is Helene zelf ook wel hoor! We snuffelden nog eens rond op haar Instagram met meer dan 9.000 volgers (veel te weinig naar onze mening) en verzamelden nog wat leuke foto’s en filmpjes voor jullie, waarin we Hélène in toch wel enkele weinig verhullende werkoutfits zien...

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties