Vlaamse 'First Dates' serveerster Leena ziet er adembenemend uit in bikini (foto's) Babes
Vlaamse 'First Dates' serveerster Leena ziet er adembenemend uit in bikini (foto's)
Babes

Vlaamse 'First Dates' serveerster Leena ziet er adembenemend uit in bikini (foto's)

Geef maar toe dat jullie stiekem al eens naar het programma First Dates gekeken hebben. Ja toch? Als dit het geval is, dan weten jullie waarschijnlijk wie serveerster Leena is. En voor wie nog niet weet wie ze is, een kleine voorstelling…

Het opzet van First Dates is eigenlijk simpel: zet twee mensen bij elkaar aan tafel in een horecazaak en kijk of het iets wordt. In zulk een etablissement heb je natuurlijk het nodige personeel nodig, waaronder dus de bevallige Leena, die gezwind door de zaal dartelt. Leena – achternaam van Loon – groeide zo’n beetje op in de horeca, vertelde ze ooit aan Humo. Ze diende op als jobstudente en werd daarna zaalverantwoordelijke in een zaak in Kalmthout.

Ervaring met daten

Onlangs zijn Leena en haar vriend aangenomen bij Plein Publiek, waar ze zowel in de Antwerpse als in de Brusselse vestiging werken als hospitality and food managers. In Humo werd haar destijds ook de vraag gesteld of ze zelf veel ervaring heeft met daten, en met Tinder bijvoorbeeld. Ze antwoordde verrassend: “Ik heb zelfs nog nooit een date gehad. Inclusief mijn huidige relatie heb ik twee lange relaties gehad. In geen van beide gevallen hebben we elkaar via het internet leren kennen.”

Wij namen eens een kijkje op het Instagram-profiel van Leena en waren al meteen overdonderd door de laatste foto die ze deelde. Eentje van op Ibiza, in bikini uiteraard. Maar omdat we jullie al wat langer kennen en weten dat eentje voor jullie geentje is, gooien we er nog wat extra’s bij!

Liefhebbers van onze babes raden we ook aan om lid te worden van onze gratis en gloednieuwe Instagram-pagina om nog meer mooie (Vlaamse) dames te bewonderen en als eerste onze grote aankondiging te ontdekken. Dat doe je hier.

2 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties