Vlaamse Huizenjager Justine deelt heerlijk behind-the-scenes filmpje van bikinishoot Babes
Vlaamse Huizenjager Justine deelt heerlijk behind-the-scenes filmpje van bikinishoot
Babes

Vlaamse Huizenjager Justine deelt heerlijk behind-the-scenes filmpje van bikinishoot

Onlangs hebben we hier al eens een dame de revue laten passeren die je misschien kent van de tv-programma’s The Sky is the Limit of Huizenjagers. We hebben het over Justine Szpringer, die in het eerst vernoemde programma als dj/glamourgirl in de spotlights trad en in het tweede huizen aan de man en vrouw probeert te brengen.

Justine stond jarenlang achter de draaitafel, als de helft van het internationaal gekende duo ‘2Empress of Solo’. Toen de pandemie hard toesloeg in de cultuursector, besloot ze om het over een andere boeg te gooien en stapte ze in de immobiliën.

En alsof dat allemaal nog niet genoeg is, doet Justine ook nog modellenwerk. Zo deelde ze onlangs een behind-the-scenes filmpje van een shoot die ze deed voor een merk van zwemkledij. En omdat wij toffe jongens zijn, delen we dat graag met jullie. Je vindt helemaal onderaan, eerst nog wat leuke extraatjes...

Volgtip: Meer gratis zien en lezen?

Liefhebbers van prachtige dames en ander opvallend nieuws raden we ook aan om lid te worden van onze gratis en gloednieuwe Instagram-pagina om nog meer mooie (Vlaamse) dames en exclusieve content te bewonderen. Dat doe je hier.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties