Vlaamse klepper Stien Edlund toont ons met veel plezier haar favoriete lingeriesetje (foto's) Babes
Vlaamse klepper Stien Edlund toont ons met veel plezier haar favoriete lingeriesetje (foto's)
Babes

Vlaamse klepper Stien Edlund toont ons met veel plezier haar favoriete lingeriesetje (foto's)

Influencer Stien Edlund ontvangt veel lof voor enkele foto's waarop ze straalt in lingerie. De algemene toon in de reacties is: "Wat een prachtige dame!" Iets wat we alleen maar kunnen beamen.

Met bijna 6 miljoen volgers op TikTok is Stien Edlund een opmerkelijk 'social media'-fenomeen. Ook op Instagram heeft ze meer dan 300.000 volgers. De 22-jarige influencer deelde daar enkele afbeeldingen waarop ze poseert in leuke lingeriesetjes van het Italiaanse merk Tezenis. Als bijschrift zet ze dat ze veel zelfvertrouwen heeft in deze setjes. Terecht!

En ook haar vele fans delen dat enthousiasme. Iemand zei: "Jij bent zo ongelooflijk knap!" Een andere volger schreef: "Wat een prachtig figuur!" Nog een fan reageerde: "Wat een beauty queen!" Kijk gewoon even mee... (pijltje naar rechts voor alle foto's)

Volgtip: Meer gratis zien en lezen?

Liefhebbers van prachtige dames en ander opvallend nieuws raden we ook aan om lid te worden van onze gratis en gloednieuwe Instagram-pagina om nog meer mooie (Vlaamse) dames en exclusieve content te bewonderen. Dat doe je hier.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties