Vlaamse knapperd Olivia (Ex on The Beach) drinkt uit kokosnoot, maar iedereen ziet alleen twee andere 'vruchten' Babes
Vlaamse knapperd Olivia (Ex on The Beach) drinkt uit kokosnoot, maar iedereen ziet alleen twee andere 'vruchten'
Babes

Vlaamse knapperd Olivia (Ex on The Beach) drinkt uit kokosnoot, maar iedereen ziet alleen twee andere 'vruchten'

Fans van Ex on the Beach kennen de Vlaamse babe Olivia Talar natuurlijk al langer. Deze voormalige deelneemster wist de kijkers én de mannen in de villa te betoveren. Olivia is een ware sensatie op internet en geniet nog steeds volop van het leven. Haar meest recente foto’s op Instagram gingen viraal als nooit tevoren en dat is geen verrassing.

De blondine was deelneemster in seizoen 6 van Ex on the Beach en werd uiteindelijk weggestuurd door een medekandidaat. Desondanks heeft Olivia sindsdien niet stilgezeten. Haar controversiële knipperlichtrelatie met Dennis Roos, die ooit verloofd was met EOTB-deelneemster Megan, leverde stof op voor roddelkanalen over beroemdheden.

Olivia is trouwens ondertussen ook eigenaar van haar eigen succesvolle kledinglijn Olives & Roses. Hier kun je outfits scoren die zij zelf ook draagt. Het is slimme marketing, meer geschikt voor je vriendin dan voor jou waarschijnlijk. Maar goed, wij hebben dan wel weer de mooie kiekjes van Olivia om naar te kijken… Zoals recent, toen ze op het strand kokosmelk dronk. Alleen was iedereen afgeleid door twee andere 'vruchten'!

Volgtip: Meer gratis zien en lezen?

Liefhebbers van prachtige dames en ander opvallend nieuws raden we ook aan om lid te worden van onze gratis en gloednieuwe Instagram-pagina om nog meer mooie (Vlaamse) dames en exclusieve content te bewonderen. Dat doe je hier.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties