Vlaamse Parels: Antwerpse bankmedewerker Maxine is ook een prachtige beachbabe Babes
Vlaamse Parels: Antwerpse bankmedewerker Maxine is ook een prachtige beachbabe
Babes

Vlaamse Parels: Antwerpse bankmedewerker Maxine is ook een prachtige beachbabe

Bij Clint zijn we altijd al grote fan geweest van vrouwelijk schoon. Dat neemt wel niet weg dat we vinden dat de Vlaamse vrouw nog iets meer gevierd mag worden. Daarom hebben we een nieuwe rubriek genaamd ‘Vlaamse Parels’ in leven geroepen. Een special waarbij we elke vrijdag een echte Vlaamse babe aan het woord laten met prachtige foto’s van fotograaf Steven Wolles. De Antwerpse Maxine Van Raemdonck is onze nieuwste Vlaamse Parel die we aan het woorden laten.

Dag Maxine, kan je jezelf even voorstellen en vertellen wat je juist in het leven doet:

Hello, mijn naam is Maxine Van Raemdonck, een creatieve, sociale en spontane (binnen 2 weken) 28 jarige! Momenteel werk ik in het dagelijkse leven bij de bank en daarnaast schilder en doe ik aan grafisch design.

Hoe was de shoot met Steven Wolles?

Mijn shoot met Steven Wolles was in één woord SUPER! Ik had er lang naar uitgekeken om eens met hem te shooten en het voldeed volledig aan alle verwachtingen. Het was echt een hele leuke ervaring met een mooi eindresultaat. Ik was alvast zeer tevreden. We zijn samen naar de zee gereden, onderweg en ook tijdens de shoot hebben we veel en goed gelachen (haha). Je voelt je meteen op je gemak bij hem. Het was zeker voor herhaling vatbaar, een top belevenis!

Je foto’s zien er prachtig uit, poseer je eigenlijk vaak voor de camera?

Goh, ik poseer al sinds mijn 16 jaar voor de camera. Vanaf die leeftijd deed ik al fotoshoots. Ik ben het dus al wel een paar jaar gewoon om te doen. Ik vind het vooral leuk om het zo nu en dan eens te doen, het geeft je telkens die kleine extra boost aan zelfvertrouwen”

Ik zag op Instagram dat 'Maxine Creations' bestaat, wat houdt dit eigenlijk exact in?

Yes, my creative page MaxineCreations, allen daar heen! (lacht) Dit is mijn Instagram-pagina waar ik mijn schilderijen die ik zelf maak op presenteer. Ik ben sinds kinds af aan al een creatieveling. Op mijn 5 jaar zat ik al met de schilderborstel in mijn handen. Schilderen, tekenen, maar ook graphic design en photoshop zijn dan ook mijn grote passie!

Op Maxine Creations kan je unieke schilderijen terugvinden die ik met heel mijn hart en ziel maak. De 'galaxy paintings' zijn geïnspireerd door het universum, het heelal in al zijn chaos maar toch pure schoonheid. De andere meer lichtere schilderijen met goud staan dan meer voor net het omgekeerde: de rust met toch ook steeds de 'touch of gold'. Goud en glitter zijn dan ook mijn handelsmerk, wat sowieso in elk schilderij naar voren zal komen.

Vlaamse Parels: Antwerpse bankmedewerker Maxine is ook een prachtige beachbabe

Zijn er zaken die nog op je bucketlist staan en je absoluut nog zou willen doen in de komende jaren?

Goh verre reizen, de wereld rond, alles gezien hebben en veel avonturen beleven. En wat ik sowieso ooit wil gezien hebben voordat ik sterf is het Noorderlicht! Dit is zo een mooi fenomeen en dit zou me ook enorm inspireren voor mijn schilderijen. Verder heb ik de ambitie om met mijn schilderijen nog verder door te groeien.

Ten slotte heb ik ook nog een andere diepzinnige ambitie waarbij ik later jongeren wil inspireren om geen angst meer te hebben van psychologische ondersteuning. Ik wil later na mijn eigen traject een boek of podcast maken waarmee ik graag jongeren wil inspireren om te durven vragen naar 'hulp als het even wat minder gaat' en dat dat volledig oké is!

Wat zijn dingen die je echt leuk vindt om te doen in je vrije tijd?

Schilderen, graphic design, photoshoppen, … als het maar creatief is. Ook kan ik ervan genieten om met vrienden iets te gaan drinken of samen op restaurant te gaan. Of gaan wandelen met de hond in het bos/park. Genieten van de kleine dingen! Ik heb net ook yoga ontdekt wat mij verbazend genoeg wel kon bekoren en ik misschien wel meer ga beginnen doen.

Iets wat veel mannen zich afvragen wellicht, ben je nog single en wat zoek je in een man?
Haha neen, ik ben niet meer single. Wat ik zoek in een man? Iemand die graag met mij samen op avontuur wil gaan, die humor heeft. En vooral een lieve, attentvolle en trouwe man die toch ook dat ruwere kantje heeft. Laat ons zeggen een ruwe bolster met een hart van goud. En als extraatje een romantisch kantje, dat krijgt altijd een streepje voor.

Wat is een absolute afknapper voor jou?

Een stinkende adem en een man die niet trouw kan zijn.

Waar zie je jezelf binnen 5 jaar?

Het liefst van al als volledig zelfstandige met Maxine Creations wat hopelijk tegen dan hopelijk gigantisch geboomed en bekend is… (lacht) Of indien dat plan mislukt: een succesvolle businesswoman binnen de commerciële marketing sector.

Snelle vragenronde met onze Vlaamse Parel:

Reisbestemming: Bali

Celebrity crush: Ryan Reynolds

Mooiste vrouw op deze planeet: Jennifer Aniston?

Favoriete serie: The Bold Type

Favoriete sport: Klimmen. En stiekem vind ik badminton en beach volleybal ook leuk (haha), maar dat is misschien minder 'cool'

Droomauto: Audi R8 en omdat ik een Formule 1-fan ben: een Ferrari F1

Het meest aantrekkelijke aan een man: Zijn ogen en echte mannelijkheid, ik hou van 'nen echt vent' (haha)

Lichaamsdeel waar je het meest trots op bent: Mijn ogen en mijn lippen, want alles is natuurlijk aan mij.

Zonder wat kan je niet leven: Liefde natuurlijk!

Meer foto’s van onze nieuwste Vlaamse Parel zie je hieronder. Het Instagram-profiel en nog meer foto’s van Maxine vind je dan weer hier. Heel wat prachtige foto’s van fotograaf Steven Wolles kan je hier vinden.

De hoofdrolspelers:

Model: Maxine Van Raemdonck

Fotograaf: Steven Wolles

Wil je meer Vlaamse Parels zien?

Elke vrijdag komen we met een nieuw interview en shoot. Hieronder zie je onze vorige Vlaamse Parels:

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties