Vlaamse Parels: de Limburgse Nele is een sexy alleskunner die van gevaar en slimme mannen houdt Babes
Vlaamse Parels: de Limburgse Nele is een sexy alleskunner die van gevaar en slimme mannen houdt
Babes

Vlaamse Parels: de Limburgse Nele is een sexy alleskunner die van gevaar en slimme mannen houdt

Bij Clint zijn we altijd al grote fan geweest van vrouwelijk schoon. Dat neemt wel niet weg dat we vinden dat de Vlaamse vrouw nog iets meer gevierd mag worden. Daarom heb jij hebben we een nieuwe rubriek genaamd ‘Vlaamse Parels’ in leven geroepen. Een special waarbij we elke vrijdag een echte Vlaamse babe aan het woord laten met prachtige foto’s van fotograaf Steven Wolles. De Limburgse Nele Eyskens is onze nieuwste Vlaamse Parel die we aan het woord laten.

Dag Nele, kan je jezelf even voorstellen en vertellen wat je in het leven doet?

Hallo, ik ben Nele en afkomstig uit Limburg en ik ben onlangs 38 jaar geworden. Ik ben qua jobs een echte duizendpoot. Zo promoot ik muziek en artiesten op Spotify. Ik ben daarnaast ook actief in de beautysector en doe ook nog influencer- en modellenwerk.

Hoe was de shoot met Steven Wolles? Je foto’s zien er fantastisch uit, poseer je eigenlijk vaak voor de camera?

De shoot met Steven was echt leuk. Ik zie hem niet alleen als één van mijn fotografen, maar hij is voor mij ondertussen ook echt een vriend door onze toffe gesprekken. Het is dan ook altijd ontzettend tof om met hem samen te werken. Daarnaast, wat ook niet onbelangrijk is, zijn de foto's die hij maakt ook altijd schitterend.

Ik doe best vaaks shoot overigens. Ik doe dat niet enkel met ervaren fotografen, maar vindt het ook altijd tof om dit ook te doen met beginnende fotografen die graag hun portfolio willen uitbreiden.

Zijn er zaken die nog op je bucketlist staan en je absoluut nog zou willen doen in de komende jaren?

Ik heb nog heel wat landen op mijn bucketlist staan om te bezoeken. Ik zou nog heel graag naar plaatsen zoals Brazilië, Jamaica, Dubai en de Malediven gaan.

Wat zijn dingen die je echt leuk vindt om te doen in je vrije tijd?

In de weinige vrije tijd dat ik heb, reis ik. Als ik thuis ben in België probeer ik ook altijd zo hard mogelijk te werken zodat ik daarna weer op reis kan om te rusten en nieuwe dingen te ontdekken. Ik ben iemand die altijd wel van avontuurlijke dingen houdt. Ook voor extreme sporten ben ik steeds te vinden.

Vlaamse Parels: de Limburgse Nele is een sexy alleskunner die van gevaar en slimme mannen houdt

Wat zoek je in een man?

Ik ben iemand die heel erg aangetrokken is door de intelligentie van een man. Ik ben het liefst met iemand samen die mij iets interessant en nuttig kan vertellen. Iemand die vooral genoeg inhoud heeft. Ik ben niet iemand die heel fel gericht is op een man zijn uiterlijk.

Wat is een absolute afknapper voor jou?

Van iemand die geen inhoud heeft, wordt ik echt niet warm. Als hij daarnaast ook vooral bezig is met het uiterlijk dan kan ik daar ook op afknappen.

Waar zie je jezelf binnen 5 jaar?

Ik hoop dat mijn zaak dan uitgebreid is zodat ik personeel kan hebben. Zo kan ik ook andere vrouwen de kans geven om iets te doen waar ze goed in zijn en wat ze leuk vinden. Ik wil hen dan iets meegeven zodat ze later dan ook kunnen doorgroeien naar sterke, zelfstandige vrouwen.

Ik hoop binnen 5 jaar ook iets meer vrije tijd te hebben zodat ik weer meer kan reizen en iets meer kan genieten van het leven. Ik werk nu namelijk wel heel veel. Wat ik best graag doe, maar genieten is ook belangrijk.

Reisbestemming: Brazilië, Dubai, Malediven, Jamaica en Verenigde Staten

Celebrity crush: Heb ik niet

Mooiste vrouw op deze planeet: Het model Penthesilea

Favoriete serie: Game of thrones (behalve het einde)

Favoriete sport: Watersporten of gevaarlijke dingen zoals op hoogte klimmen

Favoriete auto: Mercedes

Het meest aantrekkelijke aan een man: Brains, integriteit, prachtige persoonlijkheid en zakelijk aangelegd

Favoriete plek om te vrijen: Geef mij maar thuis op het gemak in een bed

Lichaamsdeel waar je het meest trots op bent: Mijn ogen en benen

Zonder wat kan je niet leven: Mijn smartphone

Meer foto’s van onze nieuwste Vlaamse Parel zie je hieronder. Het Instagram-profiel en nog meer foto’s van Nele vind je dan weer hier. Heel wat prachtige foto’s van fotograaf Steven Wolles kan je hier vinden.

De hoofdrolspelers:

Model: Nele Eyskens

Fotograaf: Steven Wolles

Wil je meer Vlaamse Parels zien?

Elke vrijdag komen we met een nieuw interview en shoot. Hieronder zie je onze vorige Vlaamse Parels:

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties