Vlaamse Parels: Limburgse kleuterjuf Nisa toont waarom ze een bloedmooie Miss Exclusive was Babes
Vlaamse Parels: Limburgse kleuterjuf Nisa toont waarom ze een bloedmooie Miss Exclusive was
Babes

Vlaamse Parels: Limburgse kleuterjuf Nisa toont waarom ze een bloedmooie Miss Exclusive was

Bij Clint zijn we altijd al grote fan geweest van vrouwelijk schoon. Dat neemt wel niet weg dat we vinden dat de Vlaamse vrouw nog iets meer gevierd mag worden. Daarom hebben we een nieuwe rubriek genaamd ‘Vlaamse Parels’ in leven geroepen. Een special waarbij we elke vrijdag een echte Vlaamse babe aan het woord laten met prachtige foto’s van fotograaf Steven Wolles. De Limburgse Nisa Van Baelen is onze nieuwste Vlaamse Parel die we aan het woord laten.

Dag Nisa, kan je jezelf even voorstellen en vertellen wat je in het leven doet?

Ik ben Nisa Van Baelen, 22 jaar. Ik sta in het onderwijs bij de kleuters maar ben ook vooral bezig met modellenwerk en als influencer. Ik heb 3 titels van Miss Verkiezing op mijn naam staan. Miss Fashion, Miss Limburg en Miss Exclusive. Een bezige bij dus.

Je werd vorig jaar verkozen tot Miss Exclusive, had je dat ooit gedacht en wat gaat er op zo'n moment dat je hoort dat je de winnares bent door je heen?

Ik had het nooit verwacht maar het was wel een grote droom van mij. Ik heb er een jaar heel hard voor gewerkt en alles voor gedaan. Ik zal en moest die prachtige kroon winnen. Het moment waarop ze je naam afroepen ... dat is echt onbeschrijfelijk. Ik heb dan ook met heel veel trots de titel Miss Exclusive 2021 gedragen.

Je hebt afgelopen weekend je kroontje moeten doorgeven. Hoe kijk je terug op dit avontuur?

Ik kijk met een super positief gevoel terug naar dit prachtige avontuur. Het was heel emotioneel om mijn kroon te moeten doorgeven.

Wat was het leukste dat je hebt gedaan tijdens je Miss Exclusive jaar?

Ik heb zoveel mooie en leuke momenten het afgelopen jaren meegemaakt. Ik heb prachtige reizen mogen doen, vele fotoshoots mogen afwerken, modeshows,... Heel veel en steeds uiteenlopende activiteiten. Maar het mooiste moment was dan toch zeker wel mijn kroning op 26 juni 2021.

Vlaamse Parels: Limburgse kleuterjuf Nisa toont waarom ze een bloedmooie Miss Exclusive was

Hoe was de shoot met Steven Wolles in Egypte en waarom werk je graag met hem samen?

Het was heel leuk om zo nauw met hem samen te werken die week in Egypte. Ik werk met hem omdat we al goed op elkaar zijn afgestemd. Hij weet perfect wat ik wil en waar mijn grenzen zijn. Steven is gewoon een hele toffe om mee samen te werken.

Zijn er zaken die nog op je bucketlist staan en je absoluut nog zou willen doen in de komende jaren?

Ik wil zeker nog veel reizen maar ook mijn carrière als model verder uitwerken. Ik sta enorm graag voor de lens en hoop dit in de toekomst nog veel meer te doen. Ik kijk dus uit naar een veelbelovende toekomst.

Wat zijn dingen die je echt leuk vindt om te doen in je vrije tijd?

Ik ga heel graag wandelen in de natuur in mijn vrije tijd met mijn hondjes. Al hou ik evengoed van een rustig avondje of dagje in mijn zetel.

Waar zie je jezelf binnen 5 jaar?

Ik zie mezelf binnen 5 jaar als een succesvolle carrièrevrouw.

Snelle vragenronde met onze Vlaamse Parel:

Reisbestemming: Singapore

Celebrity crush: Justin Bieber

Mooiste vrouw op deze planeet: Jessica Alba

Favoriete serie: Thuis

Favoriete sport: Dansen

Droomauto: Mercedes G63

Het meest aantrekkelijke aan een man: Ogen waarin je verdwaalt

Lichaamsdeel waar je het meest trots op bent: Ogen

Zonder wat kan je niet leven: Mijn smartphone

Meer foto’s van onze nieuwste Vlaamse Parel zie je hieronder. Het Instagram-profiel en nog meer foto’s van Nisa vind je dan weer hier. Heel wat prachtige foto’s van fotograaf Steven Wolles kan je hier vinden.

De hoofdrolspelers:

Model: Nisa Van Baelen

Fotograaf: Steven Wolles

Wil je meer Vlaamse Parels zien?

Elke vrijdag komen we met een nieuw interview en shoot. Hieronder zie je onze vorige Vlaamse Parels:

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties