Vlaamse Parels: Limburgse koffiebazin Janelle is een waanzinnige verschijning Babes
Vlaamse Parels: Limburgse koffiebazin Janelle is een waanzinnige verschijning
Babes

Vlaamse Parels: Limburgse koffiebazin Janelle is een waanzinnige verschijning

Bij Clint zijn we altijd al grote fan geweest van vrouwelijk schoon. Dat neemt wel niet weg dat we vinden dat de Vlaamse vrouw nog iets meer gevierd mag worden. Daarom hebben we een nieuwe rubriek genaamd ‘Vlaamse Parels’ in leven geroepen. Een special waarbij we elke vrijdag een echte Vlaamse babe aan het woord laten met prachtige foto’s van fotograaf Steven Wolles. De Limburgse Janelle Framery is onze nieuwste Vlaamse Parel die we aan het woorden laten.

Dag Janelle, kan je jezelf even voorstellen en vertellen wat je in het leven doet?

Hallo, ik ben 21 jaar en ben studente aan de KU Leuven. Daarnaast heb ik ook een zelfstandige activiteit genaamd Framery’s Coffee waar ik 3 blends van koffiebonen heb gecreëerd voor elke soort koffieliefhebber. Tussendoor ben ik ook nog content creator op sociale media en occasioneel doe ik wel eens een job als actrice of model.

Hoe was de shoot met Steven Wolles?

Enorm leuk, ik ben een super hyperactief persoon en zeker in de omgeving waar wij hebben mogen shooten. Zon, zee, strand… hoe kan je niet boordevol energie zitten? Gelukkig is Steven een zeer geduldig en rustig persoon die daar dus perfect mee om kan (hahaha).

Je foto’s zien er fantastisch uit, poseer je eigenlijk vaak voor de camera?

Dankjewel! Zoals ik al zei heb ik inderdaad wel eens wat fotoshoots gepland maar ik poseer vooral voor de camera van mijn iphone voor mijn eigen Instagram content. Ik ben ondertussen al 8 jaar actief op sociale media en 3 jaar zeer intens dus na een tijdje krijg je het wel onder knie. Ik weet welke hoeken en gezichtsuitdrukkingen werken voor mij maar ook wat totaal niet voor is mij weggelegd.

Je bent één van de finalistes van Miss Exclusive dit jaar. Hoe ben je in dit avontuur terecht gekomen en wat was je leukste ervaring al?

Vorige zomer was ik met een vriendin op citytrip en zij heeft me toen voorgesteld aan Miss Exclusive. Ik had toen nog nooit meegedaan aan een missverkiezing en wist totaal niets over dat wereldje. Toen ik dan uiteindelijk door de casting was geraakt heb ik het ook gewoon op mij af laten komen.

Dit hele traject heeft mij al vele vriendschappen opgeleverd en onze reis naar Egypte zal voor altijd een speciaal plekje in mijn hart innemen. Met of zonder kroontje zal ik voor altijd dankbaar zijn voor dit avontuur.

Vlaamse Parels: Limburgse koffiebazin Janelle is een waanzinnige verschijning

Zijn er zaken die nog op je bucketlist staan en je absoluut nog zou willen doen in de komende jaren?

Ik ben een ontzettend avontuurlijk persoon en heb niet snel bang van een fysieke uitdaging. Ik heb vorig jaar de Zugspitze (3000m) beklommen in de alpen in Duitsland samen met mijn papa. Dit jaar zou ik toch nog een stapje verder willen en de Jungfrau aanpakken (4100m).

Voor de rest wil ik eigenlijk gewoon een goede spaarrekening onderhouden zodat ik zoveel mogelijk van de wereld kan zien. Daarnaast wil ik uiteraard ook mijn diploma halen!

Wat zijn dingen die je echt leuk vindt om te doen in je vrije tijd?

Tegenwoordig zit mijn agenda zo vol dat ik niet zo veel vrije tijd heb maar zou het ook echt niet anders willen. Als ik een aantal dagen niets te doen heb dan ga ik zelf wel opzoek naar meer werk. Ook mag ik van geluk spreken dat mijn drukke agenda boordevol leuke eventjes zit.

Zo is er elke week wel een premiere van een nieuwe film of een opening van een nieuwe winkel, restaurant, club… Maar moest ik echt eens een avond niets te doen hebben dan zit ik het liefst gewoon gezellig in de zetel met een filmpje en wat snacks.

Vlaamse Parels: Limburgse koffiebazin Janelle is een waanzinnige verschijning

Iets wat veel mannen zich afvragen wellicht, ben je nog single en wat zoek je in een man?

Haha, ik ben inderdaad nog single! Ik zoek niet enorm veel in een man, gewoon iemand dat lief is voor mij en me niet onzeker laat voelen in de relatie. Ik heb wel graag eens een complimentje of doe graag een etentje op restaurant. Iemand dat nooit buiten wil komen en enkel thuis zit is totaal niets voor mij.

Ik heb een heel druk leven en wordt vaak uitgenodigd voor leuke events. Mijn toekomstige partner moet daar uiteraard mee naartoe willen. Ook ben ik enorm impulsief dus als ik ineens thuiskom met drie nieuwe huisdieren mag daar niet over gediscussieerd worden (hahaha).

Wat is een absolute afknapper voor jou?

Ik vind het aantrekkelijk als een man zelfstandig is, een eigen leven heeft en zich amuseert. Zoals ik al zei is een asociale huismus niets voor mij dus dat is wel één van mijn grootste afknappers. Ook vind het ik leuk als een man niet teveel bezig is met sociale media. Dat klinkt misschien raar uit mijn mond maar voor een bepaalde reden is dat niet iets waar ik op zou vallen.

Waar zie je jezelf binnen 5 jaar?

Dit vind ik een enorm moeilijke vraag omdat ik momenteel meerdere paden bewandel. Ik weet nu ook totaal niet wat ik het allerliefst doe. Sowieso blijf ik in de media en ik hoop dat mijn leven gevuld mag blijven met al deze leuke projecten maar ergens zie ik het ook wel zitten om met Framery’s coffee een fysieke koffiebar uit te baten in het binnen- of buitenland.

Snelle vragenronde met onze Vlaamse Parel:

Reisbestemming: Curaçao

Celebrity crush: Tom Holland

Mooiste vrouw op deze planeet: Madison Beer

Favoriete serie: Friends

Favoriete sport: Turnen

Droomauto: Mercedes G klasse

Het meest aantrekkelijke aan een man: Kledingstijl

Favoriete festival: Extrema Outdoor

Lichaamsdeel waar je het meest trots op bent: Mijn ogen

Zonder wat kan je niet leven: Cafeïne

Meer foto’s van onze nieuwste Vlaamse Parel zie je hieronder. Het Instagram-profiel en nog meer foto’s van Janelle vind je dan weer hier. Heel wat prachtige foto’s van fotograaf Steven Wolles kan je hier vinden.

De hoofdrolspelers:

Model: Janelle Framery

Fotograaf: Steven Wolles

Wil je meer Vlaamse Parels zien?

Elke vrijdag komen we met een nieuw interview en shoot. Hieronder zie je onze vorige Vlaamse Parels:

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties