Vlaamse Parels: Oost-Vlaamse wereldreiziger Tricia schittert in lingerie Babes
Vlaamse Parels: Oost-Vlaamse wereldreiziger Tricia schittert in lingerie
Babes

Vlaamse Parels: Oost-Vlaamse wereldreiziger Tricia schittert in lingerie

Bij Clint zijn we altijd al grote fan geweest van vrouwelijk schoon. Dat neemt wel niet weg dat we vinden dat de Vlaamse vrouw nog iets meer gevierd mag worden. Daarom hebben we een nieuwe rubriek genaamd ‘Vlaamse Parels’ in leven geroepen. Een special waarbij we elke vrijdag een echte Vlaamse babe aan het woord laten met prachtige foto’s van fotograaf Steven Wolles. De Oost-Vlaamse Tricia Wyns is onze nieuwste Vlaamse Parel die we aan het woorden laten.

Dag Tricia, kan je jezelf even voorstellen en vertellen wat je in het leven doet:

Hallo, ik ben 21 jaar en afgestudeerd in office management talen. Momenteel reis ik de wereld rond aangezien dit altijd mijn grote droom is geweest. Het is natuurlijk ook makkelijker om zo iets te doen wanneer je nog geen vaste job hebt.

Aan je Instagram-pagina te zien, ben je inderdaad een echte wereldreiziger. Wat zijn al de meest memorabele plaatsen die je hebt bezocht?

Hawaii was mijn absolute favoriet. Een redelijk klein eiland maar er valt zoveel te zien. Er zijn zoveel stranden en elk strand is ook verschillend. De helikoptertour in Hawaii was dan ook een 'once in a lifetime' ervaring.

Zijn er nog landen die nog op je bucketlist staan en je absoluut nog zou willen doen in de komende jaren?

Het liefst van al reis ik naar zoveel mogelijk verschillende landen, vooral landen in Azië en Australië staan nog op mijn bucketlist.

Je foto’s zien er fantastisch uit, poseer je eigenlijk vaak voor de camera?

Ik poseer eigenlijk niet zo vaak voor professionele fotografen. Ik doe dit gewoon graag zelf en dan vraag ik mijn mama of vriendinnen om snel wat foto’s te maken met mijn smartphone.

Hoe was de shoot met Steven Wolles?

De shoot verliep heel vlot en professioneel. In het begin had ik natuurlijk wat stress omdat ik zo een soort shoot niet vaak doe, maar hij stelde me echt op mijn gemak. Ik zou zeker opnieuw met hem samenwerken.

Wat zijn dingen die je echt leuk vindt om te doen in je vrije tijd?

Ik ga graag weg met vriendinnen, wat gaan eten of drinken. En natuurlijk maak ik ook vaak foto’s.

Iets wat veel mannen zich afvragen wellicht, ben je nog single en wat zoek je in een man?

Ja ik ben nog single. Momenteel ga ik nog een paar maand reizen dus zal dit vermoedelijk wel nog even zo blijven. Al sta ik zeker altijd wel open voor een relatie moest dit op mijn pad komen. Ik zoek iemand die helemaal voor mij gaat en waarbij ik geen tweede keuze ben of mij te vaak moet afvragen waar ik nu eigenlijk sta.

Het is momenteel moeilijk om zo iemand te vinden omdat de meeste gewoon zoeken naar 'friends with benefits' en daar sta ik niet voor open. Ik zoek iets serieus of ik blijf liever single

Wat is een absolute afknapper voor jou?

Aangezien ik zelf heel graag reis vind ik het wel belangrijk dat mijn toekomstige partner dit ook zou willen doen. Een andere afknapper is geen mooi gebit hebben.

Waar zie je jezelf binnen 5 jaar?

Moeilijk om te voorspellen omdat ik momenteel echt nog niet goed weet wat ik wil in het leven (op gebied van carrière toch). Mijn focus ligt momenteel op mijn dromen najagen (reizen) en nadien zal ik beginnen zoeken naar werk dat bij mij past en wat mij nog toelaat om in de toekomst nog meer te reizen.

Snelle vragenronde met onze Vlaamse Parel:

Reisbestemming: Australië

Celebrity crush: Theo James

Favoriete serie: La reina del flow

Favoriete sport: Voetbal (kijken, niet spelen)

Het meest aantrekkelijke aan een man: Mooi gebit

Lichaamsdeel waar je het meest trots op bent: Mijn ogen

Zonder wat kan je niet leven: Reizen

Meer foto’s van onze nieuwste Vlaamse Parel zie je hieronder. Het Instagram-profiel en nog meer foto’s van Tricia vind je dan weer hier. Heel wat prachtige foto’s van fotograaf Steven Wolles kan je hier vinden.

De hoofdrolspelers:

Model: Tricia Wyns

Fotograaf: Steven Wolles

Wil je meer Vlaamse Parels zien?

Elke vrijdag komen we met een nieuw interview en shoot. Hieronder zie je onze vorige Vlaamse Parels:

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties