Vlaamse Parels: West-Vlaamse turnleerkracht Kayleigh doet je mond openvallen Babes
Vlaamse Parels: West-Vlaamse turnleerkracht Kayleigh doet je mond openvallen
Babes

Vlaamse Parels: West-Vlaamse turnleerkracht Kayleigh doet je mond openvallen

Bij Clint zijn we altijd al grote fan geweest van vrouwelijk schoon. Dat neemt wel niet weg dat we vinden dat de Vlaamse vrouw nog iets meer gevierd mag worden. Daarom hebben we een nieuwe rubriek genaamd 'Vlaamse Parels' in leven geroepen. Een special waarbij we elke vrijdag een echte Vlaamse babe aan het woord laten met prachtige foto's van fotograaf Steven Wolles. De West-Vlaamse Kayleigh Decerf is de allereerste Vlaamse Parel die we aan het woorden laten.

Dag Kayleigh, kan je jezelf even voorstellen en vertellen wat je in het leven doet?

Ik ben Kayleigh, 27 jaar en een echte levensgenieter. Ik ben op hele jonge leeftijd mama geworden maar dit stopte mij niet op mijn bachelor te behalen. Ik ben leerkracht lichamelijke opvoeding, PAV en bio-esthetiek in het secundair onderwijs. In mijn vrije tijd ben ik tevens ook zeer sportief. lk speel volleybal in 1ste promo en daarnaast ben ik ook nog trainster/coach van een damesploeg in 4e promo. Daarnaast geniet ik nog af en toe van de modellenwereld tijdens een shoot of op de catwalk.

Hoe voelt het om de allereerste 'Vlaamse Parel' te zijn voor onze nieuwe special?

Ik voel mij vereerd dat ik als eerste ‘Vlaamse parel’ in jullie magazine mag staan. Het is immers niet alleen in sport dat ik graag de eerste ben. :-).

Hoe was de shoot met fotograaf Steven Wolles?

Het is eigenlijk al de tweede keer dat Steven en ik hebben samengewerkt. De samenwerking verloopt vlot en is altijd lachen. Steven is professioneel en je bent dan ook direct op je gemak. 

Wat is het gekste dat je ooit hebt gedaan in je leven?

Na 10 jaar niet meer op een snowboard te staan, de berg afgaan via moeilijke, gladde pistes helemaal tot aan de ingang beneden zonder maar 1 lift te nemen. Don’t ask why...

Zijn er zaken die nog op je bucketlist staan en je absoluut nog wil doen in de komende jaren?

Ik zou graag nog veel reizen en plaatsen bezichtigen, Mykonos en Maldives staan sowieso op mijn Bucketlist. Daarnaast wil ik tijd vrij maken om mijn master in lichamelijke opvoeding te behalen. Zonder twijfel staat ook een tweede verblijf in het buitenland op mijn bucketlist. Ergens waar het meer dan 2 maanden zon is per jaar.

Waar zie je jezelf binnen 5 jaar?

Met dezelfde optimistische blik zoals ik die nu heb op het leven. Ik denk er soms aan om nogmaals mama te worden maar dat kan wel nog even wachten. Eerst wil ik nog genieten van mijn jaren als twintiger. Ik heb verschillende doelen die ik nog wil bereiken op vlak van sport, diploma's die ik wil behalen, modellenwerk, persoonlijk doelen... Heel wat gezonde ambities dus. 

Hoe zou jij de ideale man omschrijven en ben je nog single?

Ik hou mijn privéleven liever voor mezelf en dat is al altijd zo geweest. Maar ik kan wel zeggen dat de ideale man voor mij charisma moet hebben, gevoel voor humor heeft, sportief is, een mooie verzorgde glimlach heeft en voornamelijk loyaal is. 

Wat is aan de andere kant een absolute afknapper voor jou? 

Ik ben zelf 1m75 en val dus absoluut niet op kleine mannen. Dat klinkt misschien een beetje oppervlakkig maar ik wil mij niet vooroverbuigen om een kus te geven aan mijn partner. 

En een iets pikantere vraag om af te sluiten, meest opvallende plek waar je ooit seks had?

Op het terras. 

Snelle vragenronde met onze Vlaamse Parel:

Reisbestemming: Mykonos

Celebrity crush: Bradley Cooper/ Michael B Jordan

Mooiste vrouw op deze planeet: Margot Robbie

Favoriete serie: Queen of the south/orphan black.

Favoriete maaltijd: Tapas ?

Het meest aantrekkelijke aan een man: Glimlach en sportief.

Festival: Niet echt een fan van festivals.

Favoriete plek om te vrijen: Bed/zetel

Lichaamsdeel waar je het meest trots op bent: Benen/billen

Zonder wat kan je niet leven: Mijn familie en vrienden.

Meer foto's van onze eerste Vlaamse Parel zie je hieronder. Het Instagram-profiel van Kayleigh vind je dan weer hier. Heel wat prachtige foto's van fotograaf Steven Wolles kan je dan weer hier vinden.

De hoofdrolspelers:

Model: Kayleigh Decerf

Fotograaf: Steven Wolles

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties