Om dit artikel volledig gratis verder te lezen, moet je enkel onze gloednieuwe Facebook pagina volgen. 😉
Op deze pagina vind je de mooiste dames, het grappigste en opvallendste nieuws en boeiende Clint TV video content dat je echt niet wil missen.
Vlaamse Temptation-bom Lizzy propt Instagram nog steeds vol met zinnenprikkelende foto's Babes
Vlaamse Temptation-bom Lizzy propt Instagram nog steeds vol met zinnenprikkelende foto's
Babes

Vlaamse Temptation-bom Lizzy propt Instagram nog steeds vol met zinnenprikkelende foto's

Even terugspoelen naar een paar jaar geleden… Toen hadden we een editie van Temptation Island die ons (maar wie zijn wij) niet echt kon bekoren. Bovendien waren we geen grote fans van de verleidsters op het eiland, maar gelukkig was daar wel nog de Vlaamse Lizzy…

Hoe zou het trouwens nog zijn met de roodharige bom, die destijds beweerde ze nooit seks zou hebben voor de camera? Wel, wij namen eens een kijkje op haar Instagram – waar ze ondertussen 67.000 volgers heeft – en stelden vast dat het heel goed gaat met haar.

Zoals vanouds, deelt ze nog steeds bijzonder mooie plaatjes, die soms ook best wel pikant zijn. Het bewijst dat ze destijds niet voor niets een van onze favorietjes was. Hieronder een kleine bloemlezing…

Volgtip: Meer gratis zien en lezen?

Liefhebbers van prachtige dames en ander opvallend nieuws raden we ook aan om lid te worden van onze gratis en gloednieuwe Instagram-pagina om nog meer mooie (Vlaamse) dames en exclusieve content te bewonderen. Dat doe je hier.

8 claps
3 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties