Om dit artikel volledig gratis verder te lezen, moet je enkel onze gloednieuwe Facebook pagina volgen. 😉
Op deze pagina vind je de mooiste dames, het grappigste en opvallendste nieuws en boeiende Clint TV video content dat je echt niet wil missen.
Vlaamse tv-kok Steffi Vertriest imponeert in de keuken én op Instagram, met heerlijke (topless) kiekjes Babes
Vlaamse tv-kok Steffi Vertriest imponeert in de keuken én op Instagram, met heerlijke (topless) kiekjes
Babes

Vlaamse tv-kok Steffi Vertriest imponeert in de keuken én op Instagram, met heerlijke (topless) kiekjes

Ondertussen weten jullie dat we soms al eens mea culpa durven slaan. Gewoon omdat we vriendelijke en eerlijke jongens zijn. Want soms laten we bepaalde Vlaamse schoonheden te weinig aan bod komen bij Clint. Neem nu de wondermooie zangeres / chef Steffi Vertriest…

Steffi is reeds sinds haar jeugd actief als zangeres en was vijf jaar lang een van de vaste leden van het Scala-koor en verbond zich nadien vooral aan meer kleinschalige muziekprojecten. Tijdens haar studie aan de Universiteit Gent startte ze als presentatrice op de radiozender Urgent.fm, waar ze onder meer te horen was met het programma Spoetnik.

In 2011 ging ze aan de slag bij Medialaan, waar ze voor VTM videoreporter was tijdens de eerste twee seizoenen van The Voice van Vlaanderen. Tussen 2013 en 2015 was ze er ook een van de vaste presentatrices op radiozender Qmusic, voornamelijk van het nachtprogramma Insomnia. Tegelijkertijd was ze een van de schermgezichten van de onafhankelijke televiezender JUST.

Sinds 2017 kent iedereen haar als chef bij de culinaire televisiezender njam!, waar ze een wekelijkse kookrubriek presenteert met de naam ‘De gezonde goesting’. Maar daarnaast is Steffi gewoon ook een wondermooie dame die een Instagram-profiel heeft dat volgestouwd zit met heerlijke plaatjes. En Steffi deinst er zelfs niet voor terug om topless te gaan.

Geniet maar even mee van deze heerlijke plaatjes…

37 claps
25 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties