Voormalig Disney-sterretje Bella Thorne zet haar 'assets' nog eens in de spotlights (foto's) Babes
Voormalig Disney-sterretje Bella Thorne zet haar 'assets' nog eens in de spotlights (foto's)
Babes

Voormalig Disney-sterretje Bella Thorne zet haar 'assets' nog eens in de spotlights (foto's)

Ooit was Bella Thorne een schattig meisje dat dankzij Disney haar grote doorbraak kende. Ondertussen heeft de 25-jarige Bella maar liefst 25 miljoen volgers op Instagram en zijn velen haar tijd bij Mickey Mouse al lang vergeten. Ze is nu (onder andere) meer gekend voor zaken die minder geschikt zijn voor de gevoelige oogjes van kleine kindjes…

Opgelet, Bella is echt wel een manusje van alles. Als je kijkt op haar Wikipediapagina, die zie je daar staan: actrice, danseres, zangeres, model, schrijfster. In het verleden gaf de duizendpoot al vaker aan dat ze de censuur van veel social media-platformen kotsbeu is en ze gewoon wil tonen wat ze zelf wil, zonder gelimiteerd te worden. En dus trok ze naar, jawel, OnlyFans.

Dat was zo'n groot succes dat ze 1 miljoen dollar verdiende tijdens haar eerste 24 uur op het volwassenenplatform en de bekende site zelfs liet crashen. Maar ook op Instagram post Bella regelmatig redelijk pikante plaatjes. Op een van haar meest recente - die ze deelde via haar Stories - poseert ze enkel gehuld in een handdoek waarbij ze vooral haar billenwerk in de kijker zet. Hieronder kan je wat zitten gapen naar de foto in kwestie, alsook naar wat bonusprentjes… (pijltje naar rechts voor alle foto's)

Volgtip: Meer gratis zien en lezen?

Liefhebbers van prachtige dames en ander opvallend nieuws raden we ook aan om lid te worden van onze gratis en gloednieuwe Instagram-pagina om nog meer mooie (Vlaamse) dames en exclusieve content te bewonderen. Dat doe je hier.

Voormalig Disney-sterretje Bella Thorne zet haar 'assets' nog eens in de spotlights (foto's)
1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties