Voormalige 'mooiste vrouw van Nederland' deelt heerlijke bikiniselfie en nog wat andere 'gepeperde' kiekjes Babes
Voormalige 'mooiste vrouw van Nederland' deelt heerlijke bikiniselfie en nog wat andere 'gepeperde' kiekjes
Babes

Voormalige 'mooiste vrouw van Nederland' deelt heerlijke bikiniselfie en nog wat andere 'gepeperde' kiekjes

Kim Feenstra, het Nederlandse topmodel dat in 2016 werd verkozen tot de mooiste vrouw van Nederland, heeft opnieuw de aandacht getrokken met gedurfde foto's op Instagram. Het gerenommeerde model deelde nu een heerlijke bikiniselfie (en nog wat andere hete plaatjes).

Kim Feenstra, niet alleen een van de meest aantrekkelijke vrouwen van Nederland, toont meer dan alleen haar uiterlijke schoonheid. Ze maakte haar entree in 2006 tijdens Holland's Next Top Model en heeft sindsdien de harten van de Nederlandse bevolking veroverd. Met haar indrukwekkende looks schittert Kim regelmatig op de catwalk en in modebladen.

Ze heeft al gemodelleerd voor gerenommeerde merken en schitterde als actrice in Nederlandse films en series, waaronder "Verliefd op Ibiza" en "Mannenharten". Ondanks dat ze inmiddels 38 jaar oud is, zou je dat absoluut niet denken. Ze laat zien dat ze niet van ophouden weet en eigenlijk ‘beter’ wordt met de jaren.

Op Instagram heeft Kim recent enkele foto's gedeeld en bewijst ze dat ze nog steeds een lichaam heeft waar je 'u' tegen zegt. Bij een selfie schreef ze: "Bikini season is here" Dat dit seizoen nog maar even bij ons blijft!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties