Wendie Vlaar maakt haar status van 'lekkerste billenwerk van Nederland' nog eens waar (foto's) Babes
Wendie Vlaar maakt haar status van 'lekkerste billenwerk van Nederland' nog eens waar (foto's)
Babes

Wendie Vlaar maakt haar status van 'lekkerste billenwerk van Nederland' nog eens waar (foto's)

Zoals jullie weten, trekken we al eens de grens met onze lieve noorderburen over om te polsen wat er daar reilt en zeilt op het vlak van vrouwelijk schoon. Zo stelden we jullie enige tijd geleden al eens voor aan Wendie Vlaar, van wie men beweert dat ze de lekkerste billen van Nederland heeft…

Deze Hollandse meid is hard op weg om een van de succesvolste influencers van Nederland te worden en verovert de sociale media aan een razend tempo. Haar ultieme droom is een carrière op de Nederlandse televisie, het liefste als presentatrice. Wendie is zeker geen ‘dom blondje’, want ze voltooide twee bacheloropleidingen en werkte voorheen voor een bank.

We namen nog eens een kijkje op haar Instagram en eerlijk gezegd, zijn we er nog altijd niet goed van. Wendie bewees recent nog maar eens dat ze haar bijzondere titel echt wel verdient! Maar oordeel vooral zelf…

Volgtip: Meer gratis zien en lezen?

Liefhebbers van prachtige dames en ander opvallend nieuws raden we ook aan om lid te worden van onze gratis en gloednieuwe Instagram-pagina om nog meer mooie (Vlaamse) dames en exclusieve content te bewonderen. Dat doe je hier.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties