Wie wil een 'kinky' Wendy Van Wanten graag eens vastbinden in de slaapkamer? (foto's) Babes
Wie wil een 'kinky' Wendy Van Wanten graag eens vastbinden in de slaapkamer? (foto's)
Babes

Wie wil een 'kinky' Wendy Van Wanten graag eens vastbinden in de slaapkamer? (foto's)

Wendy Van Wanten (of Iris Vandekerckhove) werd vorige week alweer 64 jaar en ze heeft ondertussen wel al een behoorlijk stevige carrière achter de rug. Zo begon ze ooit als model, maar ze was ook een succesvolle zangeres en zelfs even een actrice. Haar eerste doorbraak kwam natuurlijk via het legendarische programma de 'PinUp Club'.

Wendy heeft altijd al wel haar 'troeven' durven tonen en dat doet ze ook wel eens op Instagram. Zo lijkt het er alvast op dat ze gisteren tijdens Valentijn een behoorlijk pittige nacht heeft beleefd met wederhelft Franske.

Zo liet ze zien wat er bij haar in de slaapkamer gebeurt en dat is inclusief handboeien en pluimpje. Zelfs een blinddoek wordt er aan gedaan. Het ziet er dus naar uit dat Wendy nog steeds een kinky kant heeft.

Franske mag ongetwijfeld niet klagen met zijn lieftallige Iris. Aangezien het alweer behoorlijk lang geleden is dat we iets over Wendy hebben geschreven, gooien we er ook in één keer haar leukste foto's bij van de afgelopen 2 jaar.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties