YouTube-eikel Jake Paul heeft vriendin Julia gedumpt en dus een prachtige deerne laten gaan (foto's) Babes
YouTube-eikel Jake Paul heeft vriendin Julia gedumpt en dus een prachtige deerne laten gaan (foto's)
Babes

YouTube-eikel Jake Paul heeft vriendin Julia gedumpt en dus een prachtige deerne laten gaan (foto's)

Wij zitten niet dagelijks te kijken naar de meest populaire YouTubers, maar er is eentje die we echt niet kunnen uitstaan en dat is Jake Paul. Wonderbaarlijk genoeg heeft hij meer dan 20 miljoen abonnees op YouTube, maar net zoals honderden miljoenen mensen vinden wij Jake eerlijkheidshalve gewoon een complete idioot.

Zo werd Jake Paul ooit bekend via een Disney show. Daarna maakte hij er een sport van omdat hij mensen steeds belachelijk wou maken. Tegenwoordig is hij ook een ‘professionele’ bokser zoals hij het zelf noemt. Dat houdt in dat hij voor enkele miljoenen euro’s de ring in stapt. Onlangs won hij voor de tweede keer een bokswedstrijd tegen de 39-jarige Tyron Woodley. Zeker geen begenadigde bokser, maar hij was wel gedurende drie jaar UFC-wereldkampioen en dat is toch absoluut niet niks.

Supporter op de eerste rij was steeds zijn rondborstige vriendin Julia die hem door dik en dun steunde. Blijkbaar heeft Jake haar om onduidelijke redenen op straat gezet en het is duidelijk dat hij wel een bloedmooie parel heeft laten lopen. Julia is zelf trouwens ook heel populair. Zo had ze een tijdje geleden nog miljoenen volgers, maar haar Instagram-account werd verwijderd wegens ‘te pikant’. Ze is vorig jaar opnieuw begonnen en zit nu al weer ruim over de 1 miljoen volgers dankzij heel wat boeiende foto’s. Oordeel zelf maar:

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties