Zo wil iedereen 51 jaar worden: eeuwig jonge Heidi Klum deelt ongelofelijke foto's zonder bh Babes
Zo wil iedereen 51 jaar worden: eeuwig jonge Heidi Klum deelt ongelofelijke foto's zonder bh
Babes

Zo wil iedereen 51 jaar worden: eeuwig jonge Heidi Klum deelt ongelofelijke foto's zonder bh

Topmodel Heidi Klum laat zelden een week passeren zonder haar schare trouwe fans een gloeiend heet kiekje voor te schotelen. Zo vierde ze enkele weken geleden nog haar 51ste verjaardag. En het lijkt alsof er altijd weer een schepje bovenop doet...

De foto's van het 51-jarige supermodel trekken regelmatig de aandacht van haar meer dan 11 miljoen volgers, maar enkele recente foto's deden dat nog net iets meer. Hoe dan?

Heidi Klum in lingerie toont dat leeftijd echt maar een getal is

Wel, Heidi deelde een kiekjes waarop ze poseerde zonder bh! Het moet niet gezegd dat het dak van haar Instagram ging. Ze is er ondertussen wel al vaker gekend voor om soms wel eens de grenzen van het bekende platform op te zoeken, maar ze doet het nog eens. En wij klagen absoluut niet.

Grootste conclusie van de dag: leeftijd is en blijft maar een nummer. Heidi is op haar 51ste nog altijd superfit en heeft een lichaam waar menig twintiger en dertiger ongetwijfeld stikjaloers op is.

Volgtip: Meer gratis zien en lezen?

Liefhebbers van prachtige dames en ander opvallend nieuws raden we ook aan om lid te worden van onze gratis en gloednieuwe Instagram-pagina om nog meer mooie (Vlaamse) dames en exclusieve content te bewonderen. Dat doe je hier.

schermafbeelding 2024 07 10 om 235518

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties