Zusjes Luna en Lenthe Stevens zien er weer erg sexy uit in bikini en badpak (foto's) Babes
Zusjes Luna en Lenthe Stevens zien er weer erg sexy uit in bikini en badpak (foto's)
Babes

Zusjes Luna en Lenthe Stevens zien er weer erg sexy uit in bikini en badpak (foto's)

Luna Stevens is één van de populairste Vlaamse babes op Instagram (en bij uitbreiding op Clint). Elke keer dat we iets brengen over de Limburgse schone worden er weer klikrecords verbroken. Maar… er is in de familie Stevens meer moois onder de zon. Namelijk Luna’s zusje Lenthe!

Luna heeft ondertussen al 228.000 volgers op Instagram, een aantal waar haar zus nog ver af zit. Maar Lenthe doet het met 88.000 fans ook allesbehalve slecht. Veel heeft natuurlijk te maken met de adembenemende plaatjes die beide dames delen op de social media.

Genieten op Ibiza

En het leuke daaraan is bovendien dat ze ook vaak foto’s posten waarop ze samen te zien zijn. Dubbele pret dus! In een laatste reeks kiekjes zijn ze samen te zien op Ibiza, waar ze in sexy bikini’s en badpakken genoten van zon, zee en strand. Geniet gewoon maar even mee…

Liefhebbers van onze babes raden we ook aan om lid te worden van onze gloednieuwe Instagram-pagina om nog meer mooie (Vlaamse) dames te bewonderen. Dat doe je hier.

60 claps
17 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties