Zweten! Champions League-streaker Kinsey serveert ons een snikheet fitnessfilmpje Babes
Zweten! Champions League-streaker Kinsey serveert ons een snikheet fitnessfilmpje
Babes

Zweten! Champions League-streaker Kinsey serveert ons een snikheet fitnessfilmpje

Ze maakte naam door te streaken tijdens de Champions League-finale in 2019 tussen Liverpool en Tottenham, maar daarna is Kinsey Wolanski nooit echt meer uit de belangstelling verdwenen. Onder andere haar Instagramaccount met maar liefst 3,6 miljoen volgers is zeer populair.

Voetbalfans over de hele wereld zullen zich Wolanski herinneren als de dame die voor wat afleiding zorgde tijdens de CL-finale van 2019. Kinsey zette het op een rennen over het veld, terwijl ze niks anders droeg dan een badpak. De wedstrijd werd even stilgelegd en de eer was aan een (gelukkige) steward om haar van het terrein weg te begeleiden. De blik in de ogen van voetballer Harry Winks ging toen trouwens ook de wereld rond.

"Spannend om tot het uiterste te gaan"

In een interview met Names Magazine vorig jaar onthulde Kinsey hoezeer de streak tijdens de CL-finale haar leven en carrière heeft beïnvloed. Ze zei: "Ik was zeker niet voorbereid op wat er op die wedstrijd zou volgen. Maar ik vond het spannend om tot het uiterste te gaan en te zien waar het heen zou gaan. Ik hou ervan om alles uit het leven te halen! Ik kwam zo in contact met een breder publiek over de hele wereld."

Kinsey deelde onlangs trouwens een fitnessvideo en die deed Instagram helemaal ontploffen. Laat ons het zo zeggen: je verbrand al voldoende calorieën alleen al maar door naar het filmpje te kijken. Als dat niet zalig is! Je vindt de video helemaal onderaan, eerst serveren we nog wat extra's...

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties