1200 gekke Russen slaan elkaar verrot in waanzinnig 600v600 gevecht als 'eerbetoon' Entertainment
1200 gekke Russen slaan elkaar verrot in waanzinnig 600v600 gevecht als 'eerbetoon'
Entertainment

1200 gekke Russen slaan elkaar verrot in waanzinnig 600v600 gevecht als 'eerbetoon'

Tijdens een ‘evenement’ dat dit weekend even buiten Moskou plaatsvond, gingen 1.200 Russen de strijd met elkaar aan in een massale vechtpartij als onderdeel van een viering voor de eerste tsaar van het land, Ivan de Verschrikkelijke. Een toch wel bijzonder ‘eerbetoon’…

Twee teams van 600 boksers namen het in het weekend tegen elkaar op in een merkwaardig evenement met de naam ‘Walk the Field’, net buiten Moskou. Het was 450 jaar geleden dat de slag bij Molodi plaatsvond, toen onderbemande Russische troepen de stad verdedigden tijdens het bewind van de eerste tsaar Ivan.

Boksen wordt MMA...

Nadat ze gele of zwarte t-shirts hadden gekregen, stelden de strijders zich op tegenover elkaar voordat ze al zingend begonnen aan te vallen. Hoofddeksels bleken optioneel te zijn, alle 1.200 kregen een paar handschoenen. Wat de regels precies waren laat zich raden, maar sommigen maakten MMA-bewegingen die in een boksring zeker illegaal zouden zijn.

Sterkte door te groeperen leek een populaire tactiek, maar enkelen raakten toch geïsoleerd en werden door de tegenstanders ‘in mootjes gehakt’. Gelukkig voor hen werd de vechtpartij na een minuut beëindigd en brak er dan een applaus uit. Allemaal dikke vrienden dus! Wij gaan alleszins liever gewoon met onze maten een pint pakken op café… Beelden van de massale knokpartij vind je trouwens hieronder.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties